Beko DSFS1530, mașina spălat vase

În cazul în care ai o familie mare ori deții o pensiune atunci mașina de spălat vase Beko DSFS1530 te va ajuta foarte mult deoarece te va scuti de o grijă – spălarea vaselor. Beko e cunoscut ca fiind un brand care face în general electrocasnice mari cum ar fi mașini de spălat rufe, haine și aragazuri, iar cu acest model se vede foarte clar că nu a dat-o în bară deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în opinia mea și dotările sale sunt la superlativ. Principalele caracteristici care ar recomanda-o ar fi posibilitatea spălării a 10 seturi și consumul reduse de curent… astea pe lângă eficiența în spălarea caselor.

Poze

Din imaginea de alături se poate observa că arată și destul de bine această DSFS1530. Culoarea e albă, iar dimensiunile sunt reduse așa încât să nu ocupe prea mult loc. Se poate vedea că are și un mic ecran situat în partea superioară care e un ecran de tip LED foarte clar pe timp de noapte, dar și ziua.

O poză oficială cu aparatul

Specificaţii tehnice

Dacă e să-i analizăm detaliile modelului DSFS 1530 atunci observăm că nu e unul complicat și că excelează la uscare, spălare și consum de curent. deoarece la clasele atașate acestor operațiuni are A. Nivelul de zgomot e clar inferior unei mașini care spală rufe și asta pentru că nu există centrifugare.

Păreri pro şi contra

Pro: are clasa A de eficiență la spălare, consum de energie și uscare; vine cu diferite programe pe partea de siguranță; nu costă deloc mult; e un aparat ușor de utilizat și dacă nu vă descurcați atunci puteți consulta manualul său de utilizare; zgomotul produs e unul mic și deloc deranjant; uscarea se realizează cu aer cald și probabil că acestui fapt i se datorează eficiența A la uscare.
Contra: era bine dacă putea spăla mai multe seturi de vase, însă în acest fel ar fi fost ceva mai scump.

Concluzie

Astfel de electrocasnice au devenit o necesitate într-o gospodărie modernă deoarece îți oferă mai mult timp liber și asta deoarece nu ești nevoit/nevoită să pierzi timp prețios cu spălarea vaselor, iar dacă ai o familie mare atunci această etapă e un coșmar. Normal că există și alte modele precum Beko DSFS1530, dar eu cred că acesta are un excelent raport dintre calitate și preț.

Lasă un comentariu