Beko DS8433RX, uscător cu pompă de căldură

Beko DS8433RX e un uscător modern care dispune de o capacitate de 8 kilograme și clasa A++ de eficiență energetică. Această clasă e datorată existenței pompei de căldură care ajută mult la obținerea unei economii cât mai mari de curent.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar face economii, ci care are integrate o mulțime de facilități utile.


Caracteristici

Economiile de curent se realizează prin mai multe lucruri cum ar fi pompa de căldură (Eco Gentle Heat Pump), Optisense, Aquawave și altele. Asta deoarece aceste caracteristici nu doar că au legătură cu optimizarea procesului de spălare, ci au un impact și asupra resurselor necesare.
Aquawawe are rol de a crea condiții optime prin un design special al cuvei și a paletelor. În acest fel rufele sunt mișcate fluid, imitând mișcarea valurilor.
Optisense are rol de a optimiza procesul de ucare prin faptul că are senzori (de temperatură și umiditate).
Are 16 programe, iar printre acestea se numără cele jeans și sport. Cel jeans e perfect pentru țesături groase care sunt mai greu de uscat. Acest program nu e doar pentru jeans (blugi), ci și pentru hainele de tip polar. Programul sports e pentru pasionații de activități în aer liber și e recomandat în special pentru articolele sintetice sau din bumbac cu un grad scăzut de murdărie (spălare la 40 grade).
Are și certificare Woolmark, lucru care înseamnă că aparatul are grijă de rufele din lână.

Avantaje

Lucrurile pe care le apreciez la acest model ar fi aspectul minimalist, că are o capacitate mare de încărcare, numărul mare de programe (16), eficiența energetică (A++ datorită pompei de căldură).
Alt avantaj ar fi că are garanție 5 ani dacă îl înscrii în promoție.
E corect să precizez și dezavantaje, iar în cazul acestui model trebuie spus că ar fi fost de apreciat un preț mai mic, dar având un consum mic de curent o să ne recuperăm în timp banii dați pe el.

Concluzii

Dacă ești interesat de un aparat care să-ți usuce hainele rapid și eficient atunci modelul DS8433RX ar fi recomandarea mea. Corespunde cerințelor actuale și viitoare referitoare la consum energetic și protecția mediului întrucât are motor inverter și pompă de căldură. În câțiva ani pe piață vor fi acceptate doar uscătoare cu pompă de căldură deoarece au un consum energetic mult mai mic, iar eu vă recomand să vă orientați înspre astfel de modele.
Beko e un brand premium, iar produsele sale sunt vândute pe întreg continentul.

Te-ar mai putea interesa