Beko DS8333PX, uscător cu capacitate mare

Uscătorul de rufe Beko DS8333PX e unul nou, motiv pentru care nu veți găsi foarte multe păreri sau recenzii cu acesta. Pot spune că e una dintre cele mai bune alegeri care le puteți face și puteți introduce cel mult 8 kg de rufe. Nu e uscător oarecare de aceea are 16 programe de uscare, un panou de control digital și o eficiență energetică superioară. Cele care uscă doar prin condensare sunt mai accesibile și au un consum mai mare, iar uscarea se face la temperaturi mai joase cum o face cel de jos.

Aspectul e unul simplu și plăcut, iar ușa transparentă e o caracteristică interesantă dar oarecum inutilă (nu ajută la nimic faptul că puteți vedea conținutul aparatului). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

După cum am zis mai sus e un uscător cu pompă de căldură și acest tip nu e prea accesibil datorită avantajelor care le oferă, însă mai e un timp care nu l-am menționat – hibrid (pompă + condensare). În funcție de preferințe și buget, veți alege varianta care vă convine ca preț și dotări.

Sunt disponibile și funcții care cred că vă sunt de folos ori de câte ori vreți să utilizați aparatul: programare temporizată, ajustare nivel uscare, afișare timp rămas, blocare interfață și altele. Dotările mai speciale ale uscătorului sunt următoarele: Eco Gentle – Heat Pump (o pompă cu uscare la temperaturi scăzute), OptiSense (4 senzori inteligenți care ajustează programul) și design Aquawave.

Păreri pro și contra

Un uscător foarte ieftin nu oferă atât de multe programe, dar sunt necesare atunci când folosiți o mașină de spălat de ultimă generație cu capacitate mare de încărcare. Bineînțeles, performanțele și rezultatele oferite diferă în funcție de programul ales, deci trebuie să fiți destui de atenți la acest aspect. Un număr mai mare de tehnologii e bine-venit, atât timp cât sunt de folos și nu sunt doar marketing.

Beko DS8333PX costă mai mult pentru că are un consum mai mic de energie – clasa A+. Oricum, prețurile sunt justificate de cele mai multe ori și o variantă mai scumpă oferă ceva în plus sau mai bun.

Te-ar mai putea interesa