Beko DIS5530, mașină complet incoporabilă

E evident după designul său că Beko DIS5530 e o mașină de spălat vase complet incorporabilă. Cele clasice au un panou de control mai mare și mai la vedere. Capacitatea de încărcare e bună și nu poate fi comparată cu cea unei mașini de spălat obișnuite. Bineînțeles, mă refer la un model în același buget dar cu aceasta veți câștiga spațiu în bucătărie. Pentru instalare trebuie să țineți cont de dimensiunile menționate în manualul de instalare și e  nevoie și de un mobilier corespunzător, deoarece nu e chiar așa de mică mașina și la unele modele se poate pune un blat pe ușa aparatului care să fie similar cu cel al mobilierului (se integrează mai bine și nu e așa de evident).

Alternative pot să fie chiar și de la alte branduri, în cazul în care Beko nu e brandul vostru favorit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

O capacitate de 10 seturi presupune că poate spăla destul de mult deoarece un set include destul de multe vase, tacâmuri și pahare. Mai există și rafturi speciale care le puteți folosi pentru diverse. Puteți spăla accesoriile unui aparat din bucătărie. E dotat cu un afișaj LCD, clasa A+ la consumul de energie, clasa A la uscare și A la spălare.

Controlul e electronic și nu mecanic ca la modelele simple. Îmi place că are o opțiune cu care puneți spăla jumătate din cantitatea maximă (5 seturi), adică puteți economisi timp și bani cu ea. Ca și tehnologii are: uscare cu Hot air drying, senzor detectare automată a gradului de murdărie etc. Programarea întârziată nu lipsește de la acest model și nici indicatorul de sare. La un ciclu de spălare consumul e de circa – 0.83 kWh. Sunt incluse 4 rafturi-sertar superioar iar alte modele au alte tipuri de rafturi.

Plusuri: poate spăla destul de bine, consum mic, design simplu, suficiente opțiuni și programe.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko DIS5530 e o alegere modernă dar și performantă pentru cei care caută un ajutor în bucătărie. Cu siguranță aceasta nu e singura mașină de spălat și pentru cei care au nevoie de ceva incorporabil, veți găsi și modele care pot fi incorporate parțial.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko DIS5530, mașină complet incoporabilă”

  1. Are protectie la inundatie? Adica electrovalva de admisie apa este pe masina, sau la capatul furtunului, chiar unde se racordeaza la apa?

Comentariile sunt închise.