Beko DIS28120, mașină de spălat complet incorporabilă

Mașinile de spălat vase sunt de mai multe tipuri în funcție de felul cum vor fi instalate și designul e diferit. Beko DIS28120 e complet incorporabilă și nu are un design propriu zis, deoarece pe ușa sa se montează un panou cu mâner. Avem un motor avansat numit ProSmart Inverter, iar numai după cum se numește, e vorba de unul nou și eficient. Consider că panoul de control oferă suficiente informații și e prezent și un timer digital în partea din dreapta. Bineînțeles, panoul de control nu mai e vizibil când închideți ușa.

Interiorul e bine organizat, astfel că aveți loc pentru multe tipuri de articole și capacitatea sa e de 11 seturi pentru o lățime de 45 cm. Mulți utilizatori vor aprecia cât poate spăla pentru o construcție slim (îngustă). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai multe mașini de 45 cm au capacitate de 9 seturi, însă un model cu atât de multe seturi are un coș puțin mai înghesuit dar bine organizat. Reprezintă o alegere bună dacă nu aveți un mobilier mare sau spațiu necesar pentru una de 60 cm. Acest aparat poate fi instalat lângă chiuvetă pentru a conecta scurgerea la sifonul chiuvetei. Dacă nu aveți un astfel de sifon, merită să achiziționați unul.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt acceptabile pentru acest buget și mărime, iar din câte observ aparatele sunt tot mai interesante cu fiecare generație. Cu alte cuvinte, optați pentru una cât mai nouă chiar dacă nu e cel mai mic preț de pe piață. Se pot obține rezultate bune foarte rapid cu funcția Fast+ (cam de 3 ori mai rapid). Coșul pentru tacâmuri a devenit unul standard însă forma sa diferă de la un brand la altul. În coșul acesta, tacâmurile pot fi așezate ușor și aveți loc chiar și pentru o paletă sau alte ustensile nu foarte mari. Opțiunea FlexiHalfLoad e perfectă când nu aveți aparatul plin și vreți să economisiți puțin.

Beko DIS28120 are o clasă de eficiență energetică A++, dar și la restul capitolelor se poate lăuda cu clase foarte bune. Se poate programa când să pornească programul și amânarea se poate face cu cel mult 24 ore, e vorba de acel timer de care vă spuneam mai sus.

Te-ar mai putea interesa