Beko DIS26021, model incorporabil de 45cm cu clasa A++

Beko DIS26021 w un aparat de tipul maşină de spălat vase incorporabilă capabilă în a spăla 10 seturi de vase cu ajutorul a până la 6 programe. Nu trebuie să vă faceţi griji prea mari legate de consumul de curent deoarece are clasa A++ cu un consum anual de 211 kWh.

Aparatul ar un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat premium cu programe rapide şi încărcare la jumătate (HalfLoad).


Păreri pro şi contra

O maşină precum Beko DIS26021 este complet incorporabilă, iar din această cauză va fi invizibilă în bucătăria dvs.
Dimensiunile sale sunt unele de 82x45x55 îxlxa, iar din această cauză producătorul o menţionează ca fiind slim.
Montajul său nu va fi prea „greu” deoarece aparatul are 30kg.
Eficienţa energetică e A+++ deoarece per ciclu de spălare consumă circa 0,73 kWh.
Nici consumul de apă nu e prea mare deoarece tot per ciclu consumă 9,5 litri. Dar, depinde şi de ce programe setaţi deoarece „încărcare la jumătate” o să consume mai puţină apă.
Astfel de aparate nu au nivel de zgomot mare întrucât nu au centrifugare. În felul acesta avem un aparat cât de cât silenţios cu un nivel de zgomot de 47 decibeli.
Piesele sunt unele de calitate, iar motorul e unul inverter garantat la 10 ani.
Vine cu o multitudine de programe, iar dacă nu vreţi să vă bateţi capul cu alegerea unuia potrivit atunci există „Auto Program” care e evaluează resursele necesare (timp şi temperatură) în funcţie de cât de murdare sunt vasele.
Dacă vasele sunt exagerat de murdare atunci aveţi la dispoziţie opţiunea SuperRinse care mai adaugă un ciclu de clătire.
Pentru vasele nu prea murdare ori pentru cantităţi mici aveşi mai multe opţiuni printre care programul Mini 30 (minute) şi Half Load.

Aceste aparate sunt unele adresate omului modern care vrea vase curate şi cât mai puţine resurse investite. Pe parcursul utilizării o să vă recuperaţi banii rapid şi o să ajungeţi la concluzia că investiţia a meritat.
Beko ca brand e unul ok, iar produsele sale sunt comercializate la nivel de continent.

Te-ar mai putea interesa