Beko DIS26011, mașină de spălat vase cu lățime 45 cm

Mașina de spălat vase Beko DIS26011 e una complet incorporabilă, adică poate fi pus sub blat fără a ieși prea mult în evidență deoarece se pune un panou de mobilier și un mâner peste ușa sa. De aceea, panoul de control e în partea superioară a ușii și opțiunile se aleg înainte de închiderea ușii. Îmi plac acest tip de aparate deoarece se adresează celor care vor o bucătărie modernă și nu vor orice aparat. Acest brand oferă multe tipuri de mașini de spălat, dar aceasta îmi place foarte mult. 

Nu mi se pare că are un preț mare pentru ce oferă, iar recomandarea mea e un astfel de model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control pare e fi destul de simplificat, dar oferă destul de multe butoane pentru alegerea programului dorit sau a unor opțiuni. Sunt destul de multe modele care oferă cam 4-5 programe, dar și tehnologiile sunt importante pentru obținerea celor mai bune rezultate. Pentru cei care nu au avut o astfel de mașină, aceasta se ocupă și de uscarea vaselor, paharelor și tacâmurilor. Puneți pune să spălați și unele accesorii ale aparatelor din bucătărie.

Nu trebuie să vă faceți griji, consumul de resurse e destul de mic la acest model și depinde de opțiunile alese.

Păreri pro și contra

Oferă câteva caracteristici interesante care țin de panoul de control: opțiune de spălare pentru o cantitate mai mică de vase, funcție de spălare rapidă Fast+, clătire suplimentară etc. Fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială deoarece are motor de tip Inverter, iar acesta reduce din consum (nu mai sunt fluctuații). La finalul programului, vasele și paharele beneficiază de un tratament special pentru un plus de luciu – SteamGloss.

Beko DIS26011 e un aparat care nu poate fi pus în locul oricărui aparat deoarece are o lățime de 45 cm. Există și variante cu lățime de 60 cm, deoarece au o capacitate de 13 sau 14 seturi. E normal ca volumul să afecteze dimensiunile aparatului, însă doar pe lățime. E bine că la toate brandurile, dimensiunile sunt aceleași (cum se e și în cazul cuptoarelor).

Te-ar mai putea interesa