Beko DIS25011, mașina de spălat vase cu 5 programe

Mașina de spălat vase Beko DIS25011 are un design simplu pentru că discutăm de o variantă complet incorporabilă. Astfel că panoul de control e vizibil doar dacă deschideți ușa, deci programul de spălare începe imediat după se apăsați opțiunile dorite și închideți ușa. Nu costă mult pentru că are o capacitate de încărcare modestă și tehnologiile incorporate nu sunt chiar atât de numeroase. Mai sunt și variante mai mari dacă aveți mai mult spațiu și un buget ceva mai generos.

Mașina nu va arăta chiar așa deoarece se montează un panou frontal pe ușa care e similar cu mobilierul din bucătărie și trebuie să fie un mâner. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe lângă cunoscutele programe de spălare, are și programul de spălare Eco care oferă un consum mult mia redus de energie. Chiar și așa aparatul se poate lăuda cu un consum destul de redus de resurse (energie și apă), motiv pentru care are clase de eficiență bune (A+ la energie și A la uscare).

Ca și accesorii sunt oferite coșul pentru tacâmuri și compartimentul pentru sare, ambele fiind accesoriile standard. În funcție de nivelul de murdărie sau cantitate, se alege opțiunile corespunzătoare și în manualul său sunt detaliate ceva mai bine funcțiile acelor butoane. Pentru aceasta aveți nevoie de un mobilier special sau poate vreți doar să schimbați vechiul model cu acesta.

Păreri pro și contra

Opțiunea Flexible Halfload e o opțiune importantă chiar și pentru variantele cu capacitate mică de încărcare. Mie îmi place mai degrabă una cu capacitate de 9-10 seturi deoarece are o lățime ceva mai mică și e foarte important acest aspect dacă mobilierul de bucătărie nu e foarte lung. Funcția All in 1 e o noutate pentru acest segment și veți obține rezultatele dorite fără a vă stresa (programul se ajustează automat în funcție de necesități).

Beko DIS25011 e doar unul dintre numeroasele mașini care le puteți lua pentru a vă ușura munca din bucătărie. Panoul de control e unul complet electronic și nu prea mai sunt multe modele cu control mecanic deoarece utilizatorii sunt ceva mai pretențioși.

Te-ar mai putea interesa