Beko DIS15013, mașină de spălat vase cu lățime de 45 cm

Mașina de spălat vase Beko DIS15013 e una care trebuie incorporată complet, adică pe partea frontală se pune o ușă de mobilier. Astfel, panoul de control poate fi accesat doar înainte de închiderea ușii și așa e la toate modelele complet incorporabile. Mai sunt și cele standard și parțial incorporabile, la care se vede panoul de control și chiar ușa aparatului. Cele standard se pot pune oriunde aveți alimentare cu apă și scurgere, iar prețul e cam același în toate cele 3 cazuri.

Nu aș putea să mă pronunț în cazul designului său deoarece panoul de control și interiorul sunt puțin diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul acestui aparat e redus, de aceea are o clasă de eficiență energetică A+, iar la uscare are clasa A. Puteți pune până la 10 seturi de vase, iar într-un set intră destul de multe. Se pot pune cești, pahare, căni, tacâmuri etc. În funcție de încărcătură alegeți programul și opțiunea corespunzătoare.

Pe lângă programele oferite, aveți la dispoziție chiar și câteva opțiuni cu care puteți spăla cu un consum pe jumătate, să amânați pornirea programului sau să setați temperatura (sunt disponibile 6 nivele). Tot mai multe modele mici sau mari oferă încărcare la jumătate cu un consum redus de resurse și cred că oricui i-ar conveni aceasta.

Păreri pro și contra

Poate fi cel mai bun ajutor în bucătărie, deoarece nu cred că mai aveți chef să spălați vasele, tacâmurile și pahare la sfârșit de zi. Puteți pune în ea și unele accesorii ale unor aparate. Rezultate sunt foarte bune dacă alegeți și programul corespunzător nivelului de murdărie. Într-o bucătărie în care aveți incorporabile, indiferent de culoare, aveți nevoie și de un aparat ca cel de sus și nu trebuie să fie toate de la același brand.

Beko DIS15013 poate fi pus în locul unei mașini de spălat rufe dacă vă gândiți la o variantă cu lățime mai mare – 60 cm. Variantele cu lățime de 45 cm ocupă mai puțin spațiu și o puteți pune lângă chiuvetă deoarece există sifon pentru ambele și nu trebuie două sifoane.

Te-ar mai putea interesa