Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko DIS1401, mașina spălat vase

Beko DIS1401 e o mașină de spălat vase performantă și nu e una oarecare, ci e o mașină incorporabilă. Aceste tipuri de electrocasnice sunt ideale dacă vreți să economisiți spațiu în bucătărie prin incorporarea lor în mobilier. Deci chiar dacă aveți mult mobilier în bucătărie, o puteți instala ușor în special dacă respectați dimensiunile nișei. Prețul ei nu diferă cu mult de cel al unei mașini de spălat obișnuite, totuși prefer cele incorporabile deoarece dau un plus de eleganță și la unele partea frontală poate fi detașată pentru a putea pune o placă similară mobilierului (se integrează mai bine mașina în bucătărie). Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea de 10 seturi e suficientă pentru o familie de 3-5 persoane deoarece poate spăla fără probleme vasele și tacâmurile pentru două mese. Spun asta deoarece un set conține o farfurie întinsă, o farfurie adâncă, o furculiță, un cuțit și altele. Chiar dacă aparent are puține programe, le consider suficiente deoarece pentru un nivel de murdărie mai mare/mic puteți alege un program intensiv/scurt. Bineînțeles un program intensiv presupune un timp de spălare similar doar că temperatura e una de 70 grade, pe când la programul rapid e de doar 30 grade. Se poate economisi energie cu programe ca și Eco/Bio dar și cu cel rapid.

Clasele de eficiență sunt toate A și corespund pentru consumul energetic, uscare și spălare. Pe panoul său se pot observa diverse butoane iar unul e pentru ajustarea temperaturii. Utilizatorul are de ales între trei nivele de temperatură (în cazul în care nu e mulțumit de cea prestabilită). Deasemenea, sunt prevăzuți și niște indicatori care nu trebuie să lipsească (sare și terminare program). Consumul de energie e de doar 0.94 kWh pe ciclu de spălare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț potrivit, consum mic de energie, uscare cu aer cald, e complet incorporabilă, arată bine și are control electronic.

Minusuri: nu poate fi incorporată în orice mobilier (e indicat să comandați mobilierul după ce știți dimensiunile incorporabilelor).

Concluzie

Acest Beko DIS1401 e o alegere bună dacă vă interesează un incorporabil, iar dacă nu știți sigur că se va potrivi în bucătărie, puteți lua o mașină de spălat clasică. Nu sunteți nevoiți să o puneți neapărat în bucătărie, ci o puteți așeza și într-o cameră alăturată. Unele modele și aici nu mă refer la cele incorporabile, pot fi introduse și sub blat (ca unele mașini de spălat rufe).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu