Beko DIN28425, model 14 seturi cu clasa E

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat vase incorporabile atunci vă recomand modelul Beko DIN28425 care e perfect pentru o familie de 4 persoane. Asta deoarece are capacitate de 14 seturi care pot fi spălate cu ajutorul a unuia din cele 8 programe.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă prin multe dotări utile. Din poza alăturată se poate vedea că acest model e unul cu panou de comandă amplasat pe muchia ușii așa încât să poată fi acționat cât mai ușor.

Păreri pro și contra

Beko DIN28425 e o mașină de spălat pentru acele persoane care vor un aparat incorporabil, adică unul care să se integreze perfect în mobilier modern.
Acest aparat are mai multe puncte pozitive, cele mai importante fiind următoarele:
– Are eficiență energetică E cu un consum de 95 kWh la 100 spălări. Consumul de apă e de 9,5 litri per ciclu, adică precum în cazul altor modele.
– Motorul care-l echipează e de tip ProSmart Inverter, adică se evidențiază prin durabilitate, economie de curent și nivel de zgomot scăzut.
– Când mașina e încărcată cu mai puțin de jumătate de capacitate se poate folosi ”Flexible HalfLoad”. Aceasta reduce timpul de spălare și consumul de alte resurse.
– Dacă nu vreți să vă preocupați prea mult cu programele de spălare atunci se poate folosi opțiunea AutoProgram. Aceasta detectează gradul de murdărire al vaselor și în funcție de acesta ajustează resursele.
– Are senzor de murdărie (Dirt sensor) care detectează gradul de murdărie și programează apa necesară.
Un aspect negativ de care trebuie să țineți cont e că aparatul nu are integrate facilități smart, iar din această cauză nu poate fi verificat de pe un telefon.

De final trebuie să scriu că acest model se va dovedi mai mult decât suficient pentru persoanele care vor un aparat modern care să spele bine și care să nu consume mult curent.

Te-ar mai putea interesa