Beko DIN26421, mașină de spălat vase cu funcție Fast+

Mașina de spălat vase Beko DIN26421 e una care se incorporează, adică musafirii nici nu vor ști că aveți un astfel de aparat în bucătărie. Spre deosebire de cele clasice sau parțial incorporabile, pe ușa acestui model se pune o ușă de mobilier dar cu mâner de sertar. Nu orice model are și LED Spot, care se activează în timpul funcționării și e proiecta pe podea ca în imaginea de mai jos. Panoul de control e pe marginea superioară a ușii și așa e la toate variantele complet incorporabile.

Prețurile sunt aceleași indiferent pentru care design optați: clasic, parțial sau complet incorporabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puteți pune până la 14 seturi în acest model, adică toate vasele folosite pe parcursul zilei, iar la acestea se pot adăuga tacâmuri, pahare și altele. Are un consum mic de energie, de aceea are o clasă de eficiență atât de bună – A++. Nu veți găsi mașini care să consume mai puțin, dar nici nu văd de ce ați da mai mulți bani pentru un alt model. Consumul mai mic se poate datora unor funcții sau programe mai rapide, dar și încărcarea la jumătate mi se pare interesantă la variantele mari.

E adevărat că alte branduri oferă mașini cu coșuri mai deosebite și sisteme de spălare diferite. Sunt prezente cele mai populare programe de spălare și funcții de spălare. E vorba de un model mare, adică are o adâncime de 60 cm, dar sunt și variante de 45 cm cu încărcare de 9 sau 10 seturi (în funcție de coșurile sale).

Păreri pro și contra

Chiar dacă are panoul de control e destul de simplificat, pentru unii poate fi destul de dificil, de aceea există manual de utilizare. Poate spăla foarte bine o cantitate generoasă de vase sau chiar una la jumătate de încărcătură cu un consum redus de resurse.

Putem spune că Beko DIN26421 arată bine, dar până la urmă doar panoul de control vă interesează și interiorul trebuie să fie încăpător. Mie îmi plac și cele standard cu design pe inox și panoul de control avansat/intuitiv. Depinde și de spațiul disponibil sau cum vreți să instalați aparatul (mobilierul e foarte important).

Te-ar mai putea interesa