Beko DIN25410, mașină spălat incorporabilă cu 14 seturi

Beko DIN25410 este o mașină de spălat vase disponibilă pe alb și care poate fi incorporată. Acest aparat e unul capabil de a spăla undeva la 14 seturi prin intermediul a 5 programe. Nu doar că acest aparat e făcut de un brand de renume, dar are și o fiabilitate ridicată așa încât să vă țină cât mai mult.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care economisește resurse. În acest sens are și un program scurt numit Mini 30, acest program adresându-se vaselor puțin murdare. Programul spală în 30 minute.


Păreri pro

Are o capacitate mare de spălare de 14 seturi așa încât să puteți spăla multe vase. Acest lucru o face foarte bună și pentru uz comercial, adică la un restaurant sau ceva de genul.
Consumul de energie e unul relativ mic pentru că acest aparat are clasa de eficiență energetică A+ cu un consum energetic de 299 kW pe an. Iar, dacă vreți să știți consumul de apă per ciclu atunci trebuie să vă spun că e de 11,5 litri.
Pentru vasele ceva mai murdare există Superinse și programul Intensive 70.
Superinse presupune un ciclu suplimentar pentru obținerea strălucirii perfecte. Programul numit Intensive 70 e unul pentru vase foarte murdare prin utilizarea apei la temperaturi foarte ridicate.
În cazul în care aveți vasele uitate în mașină atunci există programul de prespălare care ajută la obținerea unor vase strălucitoare indiferent de gradul de murdărie.

Păreri contra

Putea avea clase superioare la spălare și uscare. Adică A3+ la spălare și A+ la uscare.

Concluzii

Modelul Beko DIN25410 este unul adresat celora care vor rezultate de excepție indiferent de situație. Cu un astfel de aparat aveți posibilitatea de a achiziționa un produs care vă ajută să economisiți resurse și să spălați de nota 10.
Despre Beko trebuie știut că e un brand ale cărui produse sunt comercializate la nivel european, iar produsul de față vine cu o garanție promoțională de 5 ani.

Te-ar mai putea interesa