Beko DIN25310, model incorporabil clasa A+

Beko DIN25310 este o maşină de spălat vase adresată celora care vor să spele până la 13 seturi cu un model care se prezintă bine aspectiv.
Are diverse programe printre care l-aş menţiona pe cel Quick&Shine care ţine 58 minute. Acest program se adresează vaselor utilizate zilnic.

Un model precum acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic şi cu 5 programe.
Din poză se poate vedea că acest model e unul simplu ca design, iar panoul de comandă e unul mascat… precum la restul modelelor incorporabile.


m

Păreri pro şi contra

Modelul Beko DIN25310 vine cu 5 programe printre care ar trebui menţionate cele rapid Mini 30 (spală în 30 minute la 35 grade) şi Eco 50 (spală vase cu un consum energetic scăzut).
O opţiune care va fi apreciată de multă lume e Flexible Half Load, adică încărcare la jumătate, iar consumul de resurse va fi micşorat.
Consumul de resurse al acestui aparat e unul deloc mare întrucât vorbim despre 1 kWh consum energetic în program standard şi 11,5 litri per ciclu. În felul acesta aparatul are clasa A+ de eficienţă energetică, iar banii daţi pe el ni-i recuperăm pe parcursul utilizării… prin facturi mici la curent.
Nici nivelul de zgomot nu e unul mare pentru că vorbim despre 49 decibeli.
Dacă vă preocupă dimensiunile aparatului atunci trebuie ştiut că acestea sunt 85x60x55 ÎxlxA cm.
Fiabilitatea produsului e una foarte bună prin faptul că are o garanţie de 3 ani care poate fi extinsă la mai mul. În felul acesta cei de la Beko ne arată că pun spre comercializare produse calitative.
Pentru a putea spăla vase de orice dimensiune acest aparat are Acrobat System. Acest lucru presupune despre coşul superior că poate fi ajustat pe 3 niveluri.

Un astfel de aparat se va dovedi deosebit de util persoanelor interesate în a-şi amenaja o bucătărie ca la carte, adică cu electrocasnice incorporabile.
Despre brandul Beko cred că ştiţi că e unul premium, mai exact vorbim despre unul care e comercializat la nivel de continent şi care e fratele mai mare al lui Arctic.