Beko DIN25310, model incorporabil clasa A+

Beko DIN25310 este o maşină de spălat vase adresată celora care vor să spele până la 13 seturi cu un model care se prezintă bine aspectiv.
Are diverse programe printre care l-aş menţiona pe cel Quick&Shine care ţine 58 minute. Acest program se adresează vaselor utilizate zilnic.

Un model precum acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic şi cu 5 programe.
Din poză se poate vedea că acest model e unul simplu ca design, iar panoul de comandă e unul mascat… precum la restul modelelor incorporabile.


m

Păreri pro şi contra

Modelul Beko DIN25310 vine cu 5 programe printre care ar trebui menţionate cele rapid Mini 30 (spală în 30 minute la 35 grade) şi Eco 50 (spală vase cu un consum energetic scăzut).
O opţiune care va fi apreciată de multă lume e Flexible Half Load, adică încărcare la jumătate, iar consumul de resurse va fi micşorat.
Consumul de resurse al acestui aparat e unul deloc mare întrucât vorbim despre 1 kWh consum energetic în program standard şi 11,5 litri per ciclu. În felul acesta aparatul are clasa A+ de eficienţă energetică, iar banii daţi pe el ni-i recuperăm pe parcursul utilizării… prin facturi mici la curent.
Nici nivelul de zgomot nu e unul mare pentru că vorbim despre 49 decibeli.
Dacă vă preocupă dimensiunile aparatului atunci trebuie ştiut că acestea sunt 85x60x55 ÎxlxA cm.
Fiabilitatea produsului e una foarte bună prin faptul că are o garanţie de 3 ani care poate fi extinsă la mai mul. În felul acesta cei de la Beko ne arată că pun spre comercializare produse calitative.
Pentru a putea spăla vase de orice dimensiune acest aparat are Acrobat System. Acest lucru presupune despre coşul superior că poate fi ajustat pe 3 niveluri.

Un astfel de aparat se va dovedi deosebit de util persoanelor interesate în a-şi amenaja o bucătărie ca la carte, adică cu electrocasnice incorporabile.
Despre brandul Beko cred că ştiţi că e unul premium, mai exact vorbim despre unul care e comercializat la nivel de continent şi care e fratele mai mare al lui Arctic.