Beko DH9444RXWST, uscător cu Eco Gentle Heat Pump

Pentru persoanele interesate de un aparat modern care să poată usca o cantitate de până în 9kg de rufe recomand modelul Beko DH9444RXWST. Faţă de alte modele acesta are pompă de căldură (numită Eco Gentle Heat Pump) care ajută la conservarea aerului cald şi recircularea sa.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de îndelungă folosinţă care are un consum redus de electricitate.


Păreri pro şi contra

Modelul Beko DH9444RXWST consumă în program standard 1,18-2,19 kWh. Din această cauză are clasa A++ de eficienţă energetică.
Pentru mai puţine cute şi reîmprospătarea hainelor acest model are tehnologia SteamTherapy. Tehnologia funcţionează alături de 5 programe: Easy Iron, Refreshment, Gentle care, Jeans şi Mix.
Cuva are un design special numit Aquawave aşa încât să fie create condiţii optime pentru uscare, imitând ritmul valurilor. În acest fel rufele vor rămâne ca noi mai mult timp.
Dacă maşinile de spălat au Fuzzy Logic, uscătorul acesta are Optisense care asigură o uscare optimă datorită prezenţei senzorilor. Mai exact uscătorul se opreşte atunci când nivelul de uscare e cel dorit.
Pentru ca rufele să nu se şifoneze are funcţie „Auto anti-şifonare”, asta dacă rufele nu sunt scoase după terminarea programului.
Aparatul are program special pentru pilote numit Duvet.
Dacă o maşină de spălat cu uscător are undeva la 3 programe, acest uscător dedicat are 16.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie ştiut că acesta e de 65 decibeli. Din această cauză putem spune că e un aparat deloc gălăgios.
Nu trebuie să fiţi tot timpul lângă aparat să urmăriţi ecranul deoarece are Buzzer – avertizare sonoră la finalizarea programului.
Dimensiunile sale sunt unele ok de 65x60x85 axlxî cm.

Brandul Beko e unul care-şi comercializează produsele la nivel de continent şi e înfrăţit cu Arctic, motiv pentru care acestea îşi împrumută tehnologii.

Te-ar mai putea interesa