Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko DH8444RX, uscător cu motor Inverter

Beko DH8444RX e un uscător de rufe cu o capacitate de 8 kilograme, iar în ciuda acesteia are un consum energetic scăzut întrucât are clasa A++. Electrocasnicul acesta se adresează persoanelor interesate de un aparat care să poată usca o capacitate mare de rufe într-un timp relativ scurt.

Vine la un preț preţ bun Vezi prețul special de azi. Iar, pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care este eficient din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest aparat și că are un panou de comandă mic cu puține butoane și cu un display mare.


Lucruri pozitive

E un model cu pompă de căldură, iar principalul avantaj al acestei pompe e faptul că aparatul consumă mu până la 70% mai puțină electricitate comparativ cu un aparat care nu are o astfel de pompă.
Motorul e unul dotat cu inverter, iar din această cauză e mai rezistent, consumă mai puțină electricitate și are un nivel de zgomot scăzut.
Are ceva oarecum similar Fuzzy Logic numit Optisense. Acest lucru presupune că aparatul are senzori de temperatură și umiditate, iar uscătorul se va opri automat atunci când nivelul de uscare este cel dorit.
Nivelul de zgomot e unul scăzut, lucru amintit și mai sus. La acest lucru contribuie și designul S Shape

Lucruri negative

Aparatul nu are clasa de eficiență energetică A+++. Acest lucru ar fi ajutat la un consum energetic și mai mic.

Verdict

Dacă sunteți interesați de un uscător care să uște rapid și cu un consum energetic scăzut atunci acest model ar fi recomandarea mea. Față de alte modele Beko DH8444RX are pompă de căldură și motor inverter.
Brandul Beko e unul cunoscut fiind vorba despre unul comercializat la nivel european. Produsele sale sunt unele de calitate, iar comparativ cu Arctic ori alte branduri acestea pot fi considerate premium.
În cazul în care doriți să cumpărați acest model mai ieftin ori cu un beneficiu suplimentar vă recomand să apelați la buy back… dacă mai e disponibil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu