Beko DFS28131X, maşină spălat vase clasa A3+

Pentru cei interesaţi de o maşină de spălat vasele capabilă în a spăla eficient până în 11 seturi de rufe recomand modelul Beko DFS28131X. Eficienţa energetică e una deosebită clasa A+++, acest lucru însemnând că va consuma puţin curent (201 kWh pe an, cu aproximaţie).

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine vizual şi funcţional. Din poza de alături puteţi vedea că e de culoare gri-inox, acest lucru ajutând foarte mult la potrivirea cu orice mobilă sau culoare a pereţilor.


Păreri pro şi contra

Beko DFS28131X are un consum mic energetic întrucât motorul e unul ProSmart Inverter. Avantajele unui motor inverter sunt eficienţa, durabilitatea şi zgomotul scăzut. Pentru a vă face o părere despre nivelul de zgomot trebuie să ştiţi că are 44 decibeli, dec mult mai puţin decât o maşină de spălat rufe.
La economii substanţiale ajută şi opţiunea de încărcare la jumătate. Această opţiune e utilă în cazul în care se doreşte spălarea unei cantităţi mici ori a unor vase nu prea murdare.
Are ceva similar Fuzzy Logic numit Dirt Sensor (senzor pentru murdărie) care adaptează apa în funcţie de gradul de murdărie a vaselor.
Dimensiunile sale nu sunt unele prea mari pentru că vorbim despre dimensiuni 85x44x60 ÎxLxA cm. Puteţi vedea că nu e un model slim, ci normal.
Dacă vreţi să spălaţi ceva rapid atunci există program Mini 30 minute care spală în 30 minute la 35 grade.
Un alt program ok e cel de 50 grade care e unul ecologic Eco 50 grade.
Dacă nu vreţi să vă bateţi capul cu diverse setări atunci există AutoProgram care detectează gradul de murdărie a vaselor şi în funcţie de acesta adaptează spălarea.
Aparatul poate fi programat să spele la o anumită oră şi are un interval maxim de 24 ore.

Produsul e unul de calitate superioară, brandul Beko fiind unul premium înfrăţit cu Arctic. Produsele primilor sunt comercializate pe întregul continent european pe când cele Arctic doar la nivel balcanic.