Beko DFS28131X, maşină spălat vase clasa A3+

Pentru cei interesaţi de o maşină de spălat vasele capabilă în a spăla eficient până în 11 seturi de rufe recomand modelul Beko DFS28131X. Eficienţa energetică e una deosebită clasa A+++, acest lucru însemnând că va consuma puţin curent (201 kWh pe an, cu aproximaţie).

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine vizual şi funcţional. Din poza de alături puteţi vedea că e de culoare gri-inox, acest lucru ajutând foarte mult la potrivirea cu orice mobilă sau culoare a pereţilor.


Păreri pro şi contra

Beko DFS28131X are un consum mic energetic întrucât motorul e unul ProSmart Inverter. Avantajele unui motor inverter sunt eficienţa, durabilitatea şi zgomotul scăzut. Pentru a vă face o părere despre nivelul de zgomot trebuie să ştiţi că are 44 decibeli, dec mult mai puţin decât o maşină de spălat rufe.
La economii substanţiale ajută şi opţiunea de încărcare la jumătate. Această opţiune e utilă în cazul în care se doreşte spălarea unei cantităţi mici ori a unor vase nu prea murdare.
Are ceva similar Fuzzy Logic numit Dirt Sensor (senzor pentru murdărie) care adaptează apa în funcţie de gradul de murdărie a vaselor.
Dimensiunile sale nu sunt unele prea mari pentru că vorbim despre dimensiuni 85x44x60 ÎxLxA cm. Puteţi vedea că nu e un model slim, ci normal.
Dacă vreţi să spălaţi ceva rapid atunci există program Mini 30 minute care spală în 30 minute la 35 grade.
Un alt program ok e cel de 50 grade care e unul ecologic Eco 50 grade.
Dacă nu vreţi să vă bateţi capul cu diverse setări atunci există AutoProgram care detectează gradul de murdărie a vaselor şi în funcţie de acesta adaptează spălarea.
Aparatul poate fi programat să spele la o anumită oră şi are un interval maxim de 24 ore.

Produsul e unul de calitate superioară, brandul Beko fiind unul premium înfrăţit cu Arctic. Produsele primilor sunt comercializate pe întregul continent european pe când cele Arctic doar la nivel balcanic.