Beko DFS26024X, model compact pentru 10 seturi

Beko DFS26024X e un model de mașină de spălat vase pentru acele persoane care vor să facă economie de resurse și să aibă niște vase ca noi.
Dimensiunile sale sunt de 85x45x60 îxlxa cm așa încât putem scrie că e compactă sau slim.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat modern ca funcționalitate și care vine cu o fiabilitate foarte bună. Dovadă a acestui lucru e că are o garanție de 5 ani (dacă înregistrați aparatul la producător pe site).

Păreri pro și contra

Modelul Beko DFS26024X excelează la mai multe aspecte, iar eu am să le enumăr pe cele mai importante:
1. Vine cu 6 programe așa încât să putem spăla vasele în funcție de gradul de murdărie.
2. Consumul de curent e unul redus deoarece aparatul are clasa E cu un consum anual de 211 kWh. Per ciclu consum 0,73 kWh și 9,5 litri.
Pentru economisire suplimentară are „încărcare la jumătate”. Această funcție va fi utilă atunci când aveți de spălat o cantitate redusă.
3. E considerat ca fiind un aparat slim deoarece are o lățime de 45 centimetri.
4. Aspectul e unul plăcut și modern în același timp. E vorba despre o culoare inox cu tratament anti-amprentă așa încât să nu se vadă amprentele.
5. Panoul de comandă e unul clar așa încât să poată fi utilizat de oricine.

Per ansamblu, acest model e pentru persoanele care vor ceva de calitate de la un producător premium. Beko e cunoscut pentru produsele sale de calitate, ar deoarece e deținut de cei care dețin Arctic putem spune că e fratele mai mare al lui Arctic. Diferența dintre aceste două branduri ar fi că unul e comercializat la nivel de continent (Beko), iar celălalt la nivel de regiune (Arctic).

 

Te-ar mai putea interesa