Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko DFS26024W, model 10 seturi cu clasa A++

Beko DFS26024W e un aparat performant care e capabil de a spăla 10 seturi cu un consum de resurse minim. Acest lucru se datorează motorului cu inverter (numit ProSmart Inverter), programelor special adaptate precum și clasei de eficiență energetică A++.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic și care arată bine. Panoul de comandă e situat așa încât să fie ușor accesibil și ușor de folosit. Din poză probabil că observați că lățimea e una mică de 45 centimetri, fiind cu cm mai mică decât a altor modele.


Pentru

Modelul Beko DFS26024W are capacitatea de a spăla 10 seturi, iar pentru s spăla mai puțin se poate folosi opțiunea de încărcare la jumătate (Flexible Half Load).
Consumul de resurse este unul mic, fiind vorba despre 211 kWh pe an și 9,5 litri per ciclu.
Nici nu este un aparat gălăgios deoarece vorbim despre un nivel de zgomot de 47 decibeli. Acesta este la nivelul unei combine frigorifice, deci foarte mic.
Panoul de control e unul minimal cu informații despre timpul rămas, sare și terminarea programului.
Ca accesorii avem coș de tacâmuri și compartiment pentru sare.

Contra

Nu e un model incorporabil. Nu se va asorta prea bine cu mobila făcută pentru aparate incorporabile, dar se putea și mai rău. După cum am menționat mai sus, dimensiunile aparatului sunt unele mai mici și din această cauză nu o să ocupe prea mult loc.

Concluzii

Un astfel de electrocasnic o să vă ajute foarte mult în bucătărie, chiar dacă mulți zic că nu e prea util în bucătărie. O să aveți mereu vase ca noi, o să petreceți mai puțin timp în bucătărie, iar consumul de resurse va fi redus la minim.
Fiabilitatea e una bună, aparatul având o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 3 ori 4 ani pe bani puțini.
Puteți economisi niște bani prin apelarea la buy back deoarece în momentul de față se primește un voucher de 150 lei. Valabilitatea ofertei cu buy back trebuie urmărită aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu