Beko DFN6833S, mașină de spălat vase 13 seturi

Acest aparat numit Beko DFN6833S e o alegere bună în cazul în care aveți mult de spălat – 13 seturi. Există modele și cu 15 seturi dar cu cât e mai performantă, cu atât e mai scumpă. Nu vă oprește nimeni să o folosiți de mai multe ori pe zi că și așa are o eficiență energetică bună. E o alegere bună dacă aveți un buget mic și vreți performanțe bune, dar și plusul de funcționalitate e binevenit (de la controlul electronic). Nu văd de ce ați alege un alt model, puteți opta pentru acesta chiar și dacă vă depășește puțin buget. Ca și o soluție de finanțarea, puteți alege ratele fixe.

Prețul său e foarte bun și se datorează faptului că e și la promoție, de aceea mar trebui să profitați de această ocazie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

Capacitatea de 13 seturi e una destul de interesantă pentru mărimea ei. Are o clasă A++ la consumul de energie, dar la uscare e cam ca și la restul – A. Pe panoul său de control observăm un ecran LCD generos iar lângă el sunt butoanele cu care puteți aelge diverse funcții, programe etc.

Ca și programe are destul de multe: intensiv, bio/eco, prespălare, mini, extra dry etc. Nu a enumerat chiar pe toate dar e bine că are și câteva programe speciale, adică care nu le găsiți la mașinile de spălat simple. Pe partea de dotări are: tehnologie Motor Brushless, 6 nivele de temperatură, indicator clătire suplimentară, programare întârziată și indicator sare. Accesoriile oferite sunt 4 rafturi sertar-superior și suportul pentru sticle. Designul e destul de plăcut iar culoarea aleasă îi dă un plus de eleganță – argintiu. Dimensiunile sale sunt generoase și e normal deoarece are o capacitate de 13 seturi. Cu siguranță un .

Plusuri: raport performanță/preț foarte bun, arată bine, control electronic, fiabilitate crescută și altele.
Minusuri: nu are.

Dacă nu aveți un brand favorit, nu vreți un model incorporabil și nici un model compact, Beko DFN6833S e recomandarea mea iar dacă vă interesează designul său, am postat o prezentare a unui model similar. Cu siguranță va ocupa spațiu în bucătărie, la fel de mult ca și un aparat mai mare. Poate cu cele incorporabile veți câștiga niște spațiu suplimentar.

Lasă un comentariu