Beko DFN6833S, mașină de spălat vase 13 seturi

Acest aparat numit Beko DFN6833S e o alegere bună în cazul în care aveți mult de spălat – 13 seturi. Există modele și cu 15 seturi dar cu cât e mai performantă, cu atât e mai scumpă. Nu vă oprește nimeni să o folosiți de mai multe ori pe zi că și așa are o eficiență energetică bună. E o alegere bună dacă aveți un buget mic și vreți performanțe bune, dar și plusul de funcționalitate e binevenit (de la controlul electronic). Nu văd de ce ați alege un alt model, puteți opta pentru acesta chiar și dacă vă depășește puțin buget. Ca și o soluție de finanțarea, puteți alege ratele fixe.

Prețul său e foarte bun și se datorează faptului că e și la promoție, de aceea mar trebui să profitați de această ocazie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Capacitatea de 13 seturi e una destul de interesantă pentru mărimea ei. Are o clasă A++ la consumul de energie, dar la uscare e cam ca și la restul – A. Pe panoul său de control observăm un ecran LCD generos iar lângă el sunt butoanele cu care puteți aelge diverse funcții, programe etc.

Ca și programe are destul de multe: intensiv, bio/eco, prespălare, mini, extra dry etc. Nu a enumerat chiar pe toate dar e bine că are și câteva programe speciale, adică care nu le găsiți la mașinile de spălat simple. Pe partea de dotări are: tehnologie Motor Brushless, 6 nivele de temperatură, indicator clătire suplimentară, programare întârziată și indicator sare. Accesoriile oferite sunt 4 rafturi sertar-superior și suportul pentru sticle. Designul e destul de plăcut iar culoarea aleasă îi dă un plus de eleganță – argintiu. Dimensiunile sale sunt generoase și e normal deoarece are o capacitate de 13 seturi. Cu siguranță un .

Plusuri: raport performanță/preț foarte bun, arată bine, control electronic, fiabilitate crescută și altele.
Minusuri: nu are.

Dacă nu aveți un brand favorit, nu vreți un model incorporabil și nici un model compact, Beko DFN6833S e recomandarea mea iar dacă vă interesează designul său, am postat o prezentare a unui model similar. Cu siguranță va ocupa spațiu în bucătărie, la fel de mult ca și un aparat mai mare. Poate cu cele incorporabile veți câștiga niște spațiu suplimentar.

Te-ar mai putea interesa