Beko DFN38530DX, mașină de spălat vase pe Dark Inox

Mașina de spălat Beko DFN38530DX e una dintre puținele aparate de pe piață cu un un astfel de finisaj/culoare – inox întunecat. Parcă îmi plac mai mult variantele standard cu panoul de control digital cum e la varianta de jos, deoarece iasă mai bine în evidență și se poate supraveghea programul ca la alte aparate. Din păcate, e vorba de un model avansat la mai toate capitolele, adică nu o să facem referire doar la capacitatea de încărcare – 15 seturi. Veți vedea că are un motor de ultimă generație numit ProSmart Inverter, program de spălare intens mai eficient (AquaIntense), funcție Fast+ pentru rezultate mai rapide și alte programe speciale că doar are 8 programe în total (în loc de 4).

Aceasta se potrivește alături de aparate pe negru sau chiar și pe inox dacă nu vă deranjează contrastul. Până la urmă alegeți stilul modern care e tot mai cerut de utilizatori. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă acea capacitate de încărcare e mare, se poate seta să spele cu jumătate de resurse pentru o cantitate mai mică de vase. Aveți posibilitatea mânării pornirii sale dacă nu aveți timp pentru ele ori nu vreți să faceți deranj. Veți primi toate accesoriile necesare adică: coș tacâmuri, suport pahare, compartiment sare, suport susținere tăvi etc.

Păreri pro și contra

Pot spune că acest brand nu prea a oferit variante premium în trecut și văd că se axează și pe astfel de soluții pentru cei care vor mai mult. Chiar dacă nu e mai mare decât o mașină clasică, poate spăla mult mai bine deoarece rafturile sunt bine organizate și permit mai mult. Într-o bucătărie echipată cu aparate de ultimă generație sau din segmentul superior, nu se poate pune orice mașină de spălat. Aceasta poate fi amplasată chiar și în locul celei de spălat rufe dacă nu vă place să o aveți în bucătărie.

Beko DFN38530DX oferă mai multe programe, motiv pentru care panoul de control are mai multe butoane și pictograme, dar nu cred că va fi dificil să-l folosiți. Toate acele tehnologii sau caracteristici speciale sunt utile zi de zi, indiferent ce vreți să spălați.

Te-ar mai putea interesa