Beko DFN28422X, mașină de spălat vase pe inox

Mașina de spălat vase Beko DFN28422X reprezintă cea mai bună alegere cu 14 seturi în acest buget, iar culoarea are mare importanță atunci când restul aparatelor sunt pe aceeași culoare. Spre deosebire de modelele mai vechi, aceasta oferă un program intensiv mai eficient și cu rezultate superioare, suporți speciali pentru farfurii, coșuri bine așezate, finalizare program cu SteamGloss și un consum mai mic de apă. Sunt caracteristici speciale foarte importante care sunt prezente la noua generație.

Acest tip de aparat chiar e necesar dacă nu prea aveți mult timp liber sau poate nu vă place să-l petreceți mult timp în bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea acestui aparat e de 14 seturi dar nu sunteți obligați să umpleți aparatul, motiv pentru care programele mai scurte sunt foarte utile. Există chiar și o opțiune în acest sens și poate că ați văzut-o pe tot mai multe astfel de aparate. Puteți seta chiar și nivelul de temperatură sau chiar când să pornească aparatul. E bine că puteți programa pornirea sa pentru dimineață, de exemplu, dacă ați avut o cină și nu vreți să petreceți restul serii în bucătărie.

Fiecare brand oferă alte tehnologii sau chiar aceleași tehnologii dar sub o altă denumire. Cam toate oferă un coș sau un sertar dedicat tacâmurilor, pentru ca voi să puteți încărca aproape totul. Se pot spăla chiar și accesorii ale unor aparate din bucătărie, dar nu trebuie să încărcați chiar totul, unele pahare sau vase pot fi spălate și sub jetul de apă, iar opțiunea de încărcare la jumătate e tot mai căutată (a devenit una standard).

Păreri pro și contra

O puteți folosi cu ușurință datorită panoului de control electronic și toate informațiile sunt afișate pe acel ecran digital. Prezintă un număr generos de programe dar și opțiuni pentru a obține cele mai bune rezultate.

Sunt destul de multe mașini de spălat vase dar nu toate un finisaj elegant ca și acest Beko DFN28422X. Fac referire la culoare, panou de control dar și la alte aspecte. Informația de pe acel ecran e vizibilă pentru că e de tip LCD și nu LED.

Te-ar mai putea interesa