Beko DFN28422W, mașină de spălat vase standard

Mașina de spălat vase Beko DFN28422W e una dintre cele mai interesante modele în acest buget deoarece oferă destul de multe dotări speciale și specificațiile tehnice sunt foarte bune. Aceasta se poate asorta destul de bine cu multe alte mașini dacă sunt pe aceeași culoare și nu trebuie să fie de la același brand. Acesta poate fi instalată lângă mobilier sau chiar sub blat și poate arată destul de bine. Dacă nu vă place acesta că e prea mare, un model de la același brand cu 10 seturi poate fi de ajuns și trebuie să aibă opțiune de încărcare la jumătate.

Acest model arată destul de bine chiar dacă nu e vorba de un design incorporabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aparat poate spăla până la 14 seturi, adică destul de multe vase, tacâmuri, pahare și căni, dar se pot pune chiar și unele accesorii de la aparate pentru a fi spălate. Caracteristicile tehnice principale sunt: clasa de eficiență energetică A++, capacitate de încărcare și clasa de eficiență la uscare A. Deci acest aparat va și usca vasele pentru ca voi să le puteți pune imediat la loc după finalizare.

Sunt destul de multe opțiuni disponibile pe acest model pe lângă cele 8 programe. Deci pe partea de funcționalitate nu prea avem ce să-i reproșezi, iar cu cât stă mai bine la acest capitol, cu atât prețul poate fi mai mare. În plus sunt tehnologii ca AquaFlex, Quick&Shine, senzorul de murdărie și mai câteva.

Păreri pro și contra

Rezultatele oferite sunt foarte bune indiferent ce aveți de gând să spălați datorită dotărilor sale. Pot spune că spală mult mai bine decât variantele foarte accesibile, iar consumul de resurse e mai mic la acesta. Poate că e nevoie de un buget generos, dar merită pentru că vă ajută să câștigați mai mul timp alături de familie.

Beko DFN28422W e un aparat care ocupă mult spațiu deoarece are o lățime de 60 cm, astfel că poate fi pus în locul unui alt aparat (aragaz sau mașină de spălat rufe). Chiar nu văd ce nu v-ar plăcea la un așa model și chiar arată bine.

Te-ar mai putea interesa