Beko DFN28422G, mașină de spălat vase cu AquaIntense

Mașina de spălat vase de 14 seturi numită Beko DFN28422G are un finisaj gri interesant care se poate asorta cu designul altor aparate de la acest brand. Modelele cu lățime de 60 cm au cea mai mare capacitate de încărcare și un interior mai bine organizat, adică nu e atât de înghesuit. Cu AquaIntense, mașina are performanțe crescute în special când discutăm de eficiența brațului pulverizator care e foarte robust. Aceasta poate fi instala sub blat chiar dacă nu e parțial ori complet incorporabilă.

Din poza de jos se vede această mașină de spălat, iar mânerul și panoul de control iasă ușor în evidență pentru că sunt pe altă culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O capacitate de spălare mare vă poate ajuta să spălați vase pentru toate mesele zilei sau spălați diverse accesorii. Modelele mai accesibile nu prezintă o clasă de eficiență energetică A++, 8 programe de spălare, un panoul de control cu display LCD, 3 coșuri și multe altele. Pe acel ecran digital se poate vedea timpul rămas dar și anumiți parametrii al acelui program ales de voi. Sunteți avertizați cu ajutorul unui indicator luminos când atunci programul a luat sfârșit. Vasele sunt curate și uscate, astfel că trebuiesc doar puse la locul lor.

Păreri pro și contra

Pot spune că arată foarte bine iar poza de sus e cea de prezentare. Eficiența e una superioară că doar discutăm de un brand cu experiență în domeniul electrocasnicelor. Dacă e să discutăm de tehnologii, ei bine, sunt destul de multe pe acesta: motor ProSmart Inverter, control digital, AquaIntense (vasele foarte murdare sunt spălate mai bine), sistem Acrobat pentru coșul superior (3 niveluri de ajustare), SteamGloss (o etapă suplimentară pentru pahare și porțelan), suporți pentru farfurii pliabili etc.

Beko DFN28422G e competitivă și cred că ați observat și voi că oferă numeroase dotări care vă pot fi de folos. E foarte important ca interiorul să fie flexibil și opțiunea de spălare la jumătate cu un consum de resurse conform. Din clipul de jos se văd toate tehnologii care pot există pe aceste aparate:

Te-ar mai putea interesa