Beko DFN26420X, mașină de spălat vase cu TrayWash

Mașina de spălat vase Beko DFN26420X e una dintre modelele clasice din segmentul premium pentru că oferă caracteristici speciale interesante: tehnologie de spălare cu TrayWash (poate fi vizionată în clipul de jos), SteamGloss (etapă suplimentară care oferă rezultate mai bune pentru piesele din porțelan), încărcare la jumătate, ajutare coșuri la interior, funcția All in 1 (dacă folosiți tablete), programe speciale pe lângă cele clasice, coș tacâmuri flexibil, senzor de murdărie Dirt Sensor, doi indicatori (sare și clătire suplimentară), GlassShield (etapă suplimentară care protejează obiectele din sticlă) etc.

Arată foarte bine acest model și se poate vedea din poza de jos și se potrivește alături de alte aparate care sunt pe aceeași culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O mașină cu capacitate maximă de 14 seturi oferă și posibilitatea spălării unei capacități inferioare de vase (jumătate). Acest model poate spăla paharele, vasele, tacâmurile etc. pentru întreaga zi. Bineînțeles, nu veți încerca să introduceți oale de dimensiuni mari în aceasta că și așa se spală mult mai ușor la chiuvetă.

După finalizarea programului, conținutul său poate fi pus la loc deoarece e inclusă și o etapă de uscare. În general aceste aparate au 4 programe de spălare, doar că acesta oferă 2 programe suplimentare dar și funcții care pot îmbunătății rezultatele. Dacă nu vreți să deranjați la final sau început de zi pe cei dragi, puteți amâna pornirea programului spălarea. Dacă vreți să aveți mult spațiu în bucătărie, mașina aceasta poate fi pusă sub blat.

Păreri pro și contra

Prețul e ceva mai mare la modelele cu interior flexibil, sistem de spălare mai avansat și care oferă mai multe funcții/programe. Dar acesta nu e un obstacol pentru că veți face o alegere bună și nu sunt multe aparate ca și acesta. O veți folosi aproape zilnic și veți observa că puteți introduce aproape orice pentru că puteți ajusta coșurile.

Beko DFN26420X impresionează la toate capitolele, dar e loc de mai bine că doar sunt variante chiar mai scumpe decât aceasta care oferă un plus de performanță. Chiar dacă dimensiunile sunt aceleași, unele variante pot suporta mai multe sau mai puține seturi (depinde de organizarea coșurilor).

Te-ar mai putea interesa