Beko DFN26420W, mașină de spălat vase cu TrayWash

Mașina de spălat vase Beko DFN26420W e una din noua generație cu tehnologie TrayWash care permite spălarea tăvilor din coșul inferior dar și superior (sunt prezente niște accesorii speciale de prindere). Deci se pot spăla nu doar farfurii, pahare și tacâmuri, ci și anumite accesorii care le folosiți pentru gătit. Are un design simplu, motiv pentru care veți folosi cu ușurință aparatul dedicat spălării vaselor. E dotată cu un motor numit ProSmart Inverter care consumă puțin și e fiabil.

Din poza de jos se vede destul de bine panou de control și care sunt funcțiile sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La o capacitate de 14 seturi, cele 6 programe de spălare sunt satisfăcătoare. Bineînțeles, are două coșuri dar pot fi și cu trei coșuri dacă discutăm de variante chiar mai avansate. Opțiunea de încărcare la jumătate a devenit standard pe noile modele care sunt mari.  Poate că nu e cea mai elegantă mașină de spălat dar poate că vă place așa mai simplă. Ecranul LCD e suficient de mare pentru a arăta timpul rămas până la finalizare.

Păreri pro și contra

Modelele standard sunt destul de atractive în special dacă sunt de 60 cm, pentru că sunt bine dotate și nu costă mult. Prețul e cam același fie că discutăm de un model clasic, fie de unul parțial ori complet incorporabil. Tehnologiile diferă de la un brand la altul și merită să le comparați, iar în final să optați pentru ce vă convine mai mult. Tehnologii introduse în această mașină de spălat sunt: GlassShield (pentru pahare), System Acrobat (ajustare coș superior), Fast+ (micșorează timpii de spălare și uscare), All In 1 (ajustarea automată a programului).

Beko DFN26420W are un consum destul de mic de resurse pentru o capacitate de încărcare atât de mare. Cele mai mari ți încăpătoare modele sunt cele de 60 cm. Pe an, acest model consumă numai 266 kWh și 3080 litri, dacă îl folosiți zilnic. Pentru cei interesați am pus o mică prezentare cu tehnologia de care vă ziceam mai sus, însă pot fi și altele, depinde de ce model discutăm.

Te-ar mai putea interesa