Beko DFN16410X, mașină de spălat vase cu control simplu

Un model ca și Beko DFN16410X poate fi folosit cu ușurință deoarece are un panou de control simplificat, dar e bine să consultați manualul său de instrucțiuni. Pe piață sunt disponibile 3 tipuri de mașini de spălat vase: clasice, parțial și complet incorporabile. Cele clasice sau standard pot fi instalate oriunde deoarece nu necesită incorporare, dar poate fi sub blat dacă spațiul vă permite. În general, pentru variantele incorporabile trebuie să faceți mobilier la comandă ori să renunțați la un aparat pentru altul. Mai există și varianta să faceți un corp separat în care se pot pune mai multe.

Ținând cont că poate spăla așa de mult și că are finisaj pe inox, prețul e destul de acceptabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt multe variante cu capacitate de 13 seturi, dar un set în plus face diferența. Nu trebuie să alegeți un model compact dacă nu vă doriți, până la urmă diferența de preț e nesemnificativă. Prezintă 6 programe care sunt de spălare + uscare, iar acestea sunt cele care le știți de la alte modele. Vasele sunt ceramice sau de inox, deci nu e nevoie de programe foarte multe ca și la mașinile de spălat rufe.

La interior are două coșuri în care puteți pune și tacâmuri, accesoriile ale unor aparate sau chiar pahare. Nu prea e recomandat să puneți pahare ușor fragile dacă nu e coș special pentru ele, ele pot fi spăla ușor și la chiuvetă. La finalizare programului, vaselor pot fi puse la loc.

Păreri pro și contra

Dacă vi se pare prea mare, alegeți o variantă cu 9 seturi și cu opțiune de încărcare la jumătate ca la varianta de sus. Aceasta devine destul de utilă atunci când nu mai vreți să așteptați până ziua următoare. Ideea e că puteți spăla și usca vase care le-ați folosit pe tot parcursul zilei.

Beko DFN16410X a apărut recent, motiv pentru care nu sunt multe poze sau clipuri video cu aceasta. În general, modele premium beneficiază de mai multe prezentări deoarece au incorporate numeroase tehnologii, deci ai ce să prezinți la acel model.

Te-ar mai putea interesa