Beko DFN16410W, mașină de spălat vase cu control electronic

Acest model Beko DFN16410W arată foarte bine pe alb și s-ar putea să existe și variante pe arginitu/inox cu aceste caracteristici. Poate că o variante complet incorporabilă poate fi mai elegantă în sensul că nu e atât de evidentă. Sunt mai multe tipuri de mașini de spălat vase, iar cea de jos e una clasică cu capacitate de spălare mare. Mie îmi plac cele mai înguste pentru că spală mai puțin – 9 seturi, dar și cea de jos are opțiune de spălare la jumătate. Deci un model mai mare ar fi mai convenabil doar că trebuie să aveți suficient spațiu sub blat.

Nu toate modelele cu capacitate mare sunt și scumpe, doar că cele puțin mai scumpe oferă coșuri mai speciale și funcții speciale de spălare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de un model destul de mare – 14 seturi, dar voi puteți să o încărcați la jumătate și să alegeți funcția sau programul corespunzător. Clasa de eficiență energetică A+ evidențiază consumul acestui aparat. Arată destul de bine, adică are un design simplu pe culoarea albă.

Controlul e electronic deoarece are un ecran digital și butoane senzitive, deci vă fi mai ușor de folosit și supravegheat. Acest aparat se ocupă și de uscarea vaselor după spălare. Cu alte cuvinte, când le luați din el, le puteți pune imediat la locul lor. Panoul de control oferă și posibilitatea setării temperaturii (sunt 5 nivele). Ca și accesorii sunt: coș tacâmuri, coș superior cu două rafturi și raft special pentru cuțite. Fiecare aparat oferă ceva special dacă e mai scump decât majoritatea modelelor de pe piață. Cu alte cuvinte, prețurile sunt în mare parte justificate.

Păreri pro și contra

Consumul de resurse e destul de mic, de aceea merită să fie luată în calcul. E oferit de un brand destul de popular și experimentat, iar pentru că e vorba de un model nou, nu veți găsi prea multe recenzii sau păreri.

Beko DFN16410W e un ajutor care trebuie luat în calcul dacă gătiți aproape zilnic sau nu vreți să spălați tacâmuri și pahare, ci preferați să le spele un aparat.

Lasă un comentariu