Beko DFN1536, mașină spălat vase 12 seturi

Mașina Beko DFN1536 e una care poate spăla eficient până la 12 seturi de vase. Eficient deoarece are clasa A+ de eficiență energetică și la spălare (nici pe partea de uscare nu stă rău deoarece are clasa A). Astfel tu o să ai puțin de plătit pe factura energetică, iar dacă o să o folosești în scopuri comerciale atunci o să vezi că o să economisești și mai mult bani pentru că nu o să mai trebuiască să plătești pe cineva să spele vasele… lucru valabil la restaurante.

Modelul DFN 1536 e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu multe programe.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate vă recomand imaginea de alături în care puteți observa că e un aparat normal cu o lățime de 60 centimetri. E un model care nu iasă în evidență pe partea de design și de aceea se va integra perfect în bucătăria dvs.

Mașina
Mașina

Aparatul e unul foarte bun deoarece are 5 programe care te vor ajuta să speli vasele în funcție de cum sunt de încărcate. Printre aceste programe se numără Quick and clean, Mini 30 min, Eco 50 și Intensiv 70. Primele sunt pentru vase mai puțin încărcate, iar ultimul e pentru cele foarte încărcate ori pentru cele uitate de zile întregi… știm cu toții că murdăria se întărește atunci când nu e spălată la timp.

Este unul dintre top 5 mașini Beko, iar alte lucruri pozitive ar fi nu face prea mult zgomot și că nu are un consum prea mare de curent. Dacă vreți să faceți economii și mai mari de resurse, iar vasele nu sunt prea încărcate atunci puteți folosi programe precum cel Quick&Clean ori Mini.

De final pot spune că acest model e unul care e folositor acasă, dar și într-un local. O să vă scutească de timp prețios care îl puteți ocupa făcând orice altceva decât spălat vase.
Cât despre utilizare, nu e deloc complicat de utilizat acest aparat deoarece are un panou de comandă modern (chiar dacă e mecanic) cu butoane reduse ca număr.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko DFN1536, mașină spălat vase 12 seturi”

  1. Dragilor, oferta pe care o aveti este cu 100 lei mai mare decat la Domo in acest moment EMAG – 1149RON, iar Domo – 1049RON

Comentariile sunt închise.