Beko DFN05321W, mașina de spălat vase cu Flexible HalfLoad

Mașinile de spălat vase au devenit destul de populare în ultimii ani deoarece au devenit accesibile și destul de utile. Beko DFN05321W este una dintre le și s-ar putea să vă placă pentru că instalarea este mai simplă decât la cele complet incorporabile. Aparatele clasice pot fi puse sub blatul mobilierului ori chiar lângă mobilier dacă nu ați prevăzut o modificare în bucătărie. Cel mai bine e să fie montată lângă chiuvetă deoarece o puteți conecta ușor la apă și la o scurgere (există sifon special de chiuvetă). Performanțele sunt decente că doar vorbim de un model mare cu lățime de 60 cm.

Aș putea spune că se adresează acelor clienți care vor ceva ieftin și bun, dar anumite dotări speciale nu pot să lipsească. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Programele sunt foarte importante mai la toate aparatele și nu vedem modificări mari față de alte variante ale acestui brand. Veți găsi unul potrivit indiferent de gradul de murdărie, cantitatea de vase sau nivelul de consum. Pe panoul de control sunt prezente diverși indicatori care arată cantitatea de sare sau alte funcții ale aparatului. Puteți alege unul dintre programele Eco în caz că vreți să economisiți bani și nu sunteți deranjați de durata programului.

Dacă bugetul este o problemă, atunci mașinile cu lățime mai mică pot avea prețuri ceva mai atrăgătoare, însă diferențele nu sunt atât de mari.

Păreri pro și contra

Se laudă cu o clasă energetică bună – E, adică un consum de energie de 94 kWh la 100 de spălări. Flexible HalfLoad este o funcție foarte utilă și este prezentă și la modelele altor branduri, dar poartă o denumire diferită și poate că funcționează ceva mai diferit. Oricum, aceasta ajută mult atunci când nu aveți multe vase și vreți să le spălați cu o cantitatea adecvată de resurse. Are un coș special pentru tacâmuri pentru ca voi să nu vă chinuiți să le așezați în coșurile mari.

Beko DFN05321W are și un program care redă strălucirea vaselor numit Clean&Shine, iar durata acestuia este de 90 minute. Dacă știți sau nu aveți cunoștințe în ceea ce privește instalarea sa, puteți alege un serviciu de montaj.

Te-ar mai putea interesa