Beko DFN 6833, mașină spălat vase

Într-o bucătărie modernă nu cred că ar trebui să lipsească o mașină de spălat vase Beko DFN 6833 pentru 13 seturi cu clasa A+ de eficiență energetică. Și clasa de eficiență la spălare e foarte bună fiind A și astfel o să fiți o persoană sigură că vasele sunt foarte bine spălate. Având preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că e prea mult având în vedere că e un electrocasnic de îndelungă folosință care vă va ajuta mult. Ajută în sensul că nu mai pierdeți timp cu spălatul farfuriilor după ce ați mâncat și astfel mâinile dumneavoastră vor fi mai protejate, dacă pot spune așa. Dacă vă preocupă faptul că nu aveți prea mult loc în bucătărie atunci o să fiți încântată la vestea că nu ocupă mult loc având dimensiuni reduse de 85 pe 58,8 pe 57 în centimetri.

Poze

Modelul prezent în magazinele din România e pe alb, dar eu postez imagini cu cel pe negru deoarece îmi place mai mult.

Cum ar putea fi poziționat
Interiorul
Panoul de comandă

Specificaţii tehnice

Beko DFN 6833 e un electrocasnic bun care vine cu numeroase programe și funcții utile. Are 8 programe și 6 nivele de temperatură care nu ar trebui confundate cu programele. De asemenea are funcția de pornire întârziată de maxim 24 ore care se poate utiliza în programarea spălării pe timp de noapte când curentul e mai ieftin.
E dotată cu funcții de siguranță printre care se numără cea de protecție la inundații, iar temperatura de spălare variază în funcție de program fiind cuprinsă între 30 și 70 de grade.

Păreri pro şi contra

Pro: fiabilitatea e bună grație garanției de 2 ani care poate fi extinsă la maxim 4 contra unei sume modice, are clasa A sau peste clasa A la mai multe capitole (eficiență în spălare și energetică), are funcția de programare întârziată și e făcută de un brand recunoscut ca realizând doar produse de cea mai bună calitate. Cred că cel mai important lucru, pe lângă brand și faptul că spală bine, e și consumul energetic și de apă mic. Astfel, într-un ciclu consumă undeva la 10 litri și sub 1 kWh. Nici faptul că e foarte silențioasă nu trebuie trecut cu vederea deoarece produce doar 45 decibeli care e mult mai puțin decât nivelul de zgomot al unei mașini de spălat rufe.
Contra: nu are vreun minus, poate doar faptul că nu stă prea mult în oferta magazinelor (fiind foarte populară stocurile se epuizează foarte des).

Concluzie

Electrocasnicul Beko DFN 6833 e unul apărut nu demult și în opinia mea nu ar trebui să lipsească din nicio casă deoarece te scutește de spălatul vaselor contra unui preț de achiziție foarte mic… tot în opinia mea.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko DFN 6833, mașină spălat vase”

  1. Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii despre experientele urate pe care le-ati avut cu BEKO. Eu singura experienta neplacuta pe care am avut-o a fost urmatoarea: mi-am cumparat in urma cu o saptamana masina de spalat vase BEKO 6833 de la Domo Auchan Titan si am platit instalarea 105 roni. Masina mi-a fost adusa acasa chiar a doua zi, dar cand am sunat pentru instalare la S.C. Arctic S.A. mi s-a spus ca ei nu instaleaza decat Arctic, iar pentru service se plateste indiferent daca masina este in garantie sau nu. In urmatoarea zi mi-am recuperat taxele de instalare integral 105 roni de la Domo Auchan Titan si am vorbit cu instalatorul care se ocupa de blocul meu care instaleaza contra sumei de 50 de roni orice fel de masina electrocasnica.

Comentariile sunt închise.