Beko DFN 1503

Maşina de spălat vase Beko DFN 1503 poate spăla 12 seturi de vase având clasa de eficienţă la spălare A, deci sunteţi siguri că vasele sunt pico bello. De asemenea trebuie menţionat că e o variantă lite a DFN 6833 deoarece nu are display şi spală mai puţine seturi. Poate vă întrebaţi la ce folos e un astfel de electrocasnic. E util unei familii mari sau unui mic restaurant (un restaurant mare ar fi de recomandat să achiziţioneze ceva mai performant – care să aibă o capacitate de mai multe seturi).

E foarte populară, iar asta e poate şi datorită preţului mic deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →. Standard vine cu o garanţie de 2 ani care e extensibilă la 4, însă contra cost. Eu cred că aş opta pentru o garanţie de 4 ani deoarece vreo 149 lei în plus nu mi se pare mult.

Poze

Alături e o imagine cu electrocasnicul din această scurtă prezentare.

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Beko DFN 1503 are o capacitate de 12 seturi şi e destul de eficientă în sensul că are clasa de eficienţă la uscare B, energetică A şi la spălare A. Deci, va spăla bine vasele şi nici nu va consuma prea multe resurse, acest consum fiind reprezentat de cei 1,05 kWh şi cei 15 litri care sunt consumaţi într-un ciclu.

Vine cu multe programe şi patru nivele de temperatură. Programele sunt unul intensiv de 70 grade, rapid, auto 40 la 65 grade, prespălare şi unul ecologic de 50 grade. Cred că programarea întârziată va fi utilă în cazul în care locuiţi într-un oraş unde consumul de curent costă mai puţin pe timp de noapte (în rest nu ştiu la ce ar fi de folos o programare întârziată de maxim 6 ore).

Păreri pro şi contra

Pro: costă puţin, nu produce prea mult zgomot deoarece la spălare produce undeva la 54 decibeli, dimensiunile sunt reduse (85 pe 60 pe 57 centimetri), iar culoarea e una plăcută – clasic alb. Vine şi cu accesorii cum ar fi coşul pentru tacâmuri.
Contra: nu are un display ca la DFN 6833.

Concluzie

Maşina Beko DFN 1503 e una utilă în cazul în care ai o familie mare sau vrei o soluţie eficientă pentru un restaurant. Dintr-o casă modernă nu cred că trebuie să lipsească aşa ceva, iar pentru un restaurant mic e un necesar de bun simţ şi de respect faţă de clienţi.

Nu ştiu dacă vă interesează cum arată la interior, dar alături e un clip decent care prezintă interiorul unui model foarte similar.

Lasă un comentariu