Beko DF 7439 SX, uscător de rufe foarte eficient

Uscătorul de rufe Beko DF 7439 SX reprezintă cea mai eficientă soluție de pe piață, dar mai sunt și variante de top cu uscare hibridă (condensare + pompă de căldură). În opinia mea, uscătoarele care au doar pompă de căldură sunt o variantă foarte bună și care are un preț corect pentru ce oferă. Vedem la generația actuală o eficiență energetică A++, o capacitate de uscare mare și un design mai elegant. Combinația de alb cu negru scoate în evidență anumite părți ale aparatului și poate că designul se potrivește cu cel al mașinii de spălat.

Nu aș opta pentru o mașină de spălat cu uscător integrat, numai dacă țineți la spațiu, adică aveți un dressing mic (sau altă cameră). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Oferă 16 programe de uscare, la fel de multe ca și pe alte aparate similare pentru ca voi să puteți sorta puțin rufele. Îmi place că are funcție de iluminare tambur, blocare interfață (child lock), ajustare nivel uscare, buzzer (avertizare sonoră), afișare timp rămas și amânare pornire. Pot fi uscate articolele bebelușului și chiar articole sport care sunt realizate din țesături sintetice sau bumbac.

Păreri pro și contra

Programele și funcțiile sunt numeroase pentru ca voi să faceți cele mai bune alegeri și rezultatele să fie conform așteptărilor. Tehnologia de uscare se numește Eco Gentle Heat Pump care se folosește de o pompă pentru a usca rufele la temperaturi reduse. Astfel, țesăturile nu se vor deteriora și culorile vor rămâne aceleași. Aveți posibilitatea să reduceți numărul de cute cu funcția de anti-șifonare. Se încarcă/descarcă la fel ca și o mașină de spălat și uscătorul poate fi montat lângă ea pentru a nu mai folosi un coș.

Beko DF 7439 SX are senzori care detectează nivelul de umiditate din rufe pentru a ajusta programul. Cu alte cuvinte, e vorba de un aparat de top care merită ales iar dacă prețul e cam mare, sunt alternative mai accesibile de la același brand. Până la urmă e vorba de un model recent lansat pe piață și e puțin mai scump decât cele care sunt de 1 sau 2 ani pe piață.

Te-ar mai putea interesa