Beko DEN38530WAD, principalele avantaje ale acestei mașini

Beko DEN38530WAD e o mașină de spălat vase de capacitate mare și se adresează familiilor mari ori celora care vor o soluție pentru restaurant.
Nu contează dacă are o capacitate mare și dvs spălați o cantitate mică deoarece are opțiune încărcare la jumătate. În cazul Beko aceasta purtând numele de Flexible HalfLoad.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și din poza de alături se poate observa că ar un design minimal. Panoul de comandă pare minim, dar nu e așa întrucât acestea e accesibil când deschideți ușa. Asta deoarece e amplasat pe muchia ușii, precum la modelele incorporabile.

Avantaje și dezavantaje

Există mai multe lucruri pozitive privind modelul Beko DEN38530WAD, iar în rândurile care urmează am să le evidențiez pe cele mai importante.

  • Are o capacitate foarte mare de spălare așa încât să nu trebuiască să spălați de mai multe ori pe zi. E vorba despre 15 seturi.
  • Eficiența energetică e una foarte bună întrucât are clasa D cu consum de 86 kWh la 100 cicluri și 9,5 litri de apă per ciclu complet.
  • Pentru economisire are facilități precum Flexible HalfLoad și AutoDose. Cea din urmă presupune că e dozată cantitatea de detergent lichid la fiecare spălare. Recipientul cu detergent trebuind alimentat o dată pe lună.
  • E foarte fiabil, acest lucru fiind demonstrat de garanția de 5 ani pe aparat și 10 ani pe inverter. Pentru a beneficia de acea garanție extinsă trebuie să înregistrați produsul pe site-ul producătorului.
  • Un alt lucru care ajută la economisirea de apă e funcția numită Fast+ care spălă de 3 ori mai rapid prin creșterea temperaturii de spălare. În acest fel se reduce consumul de apă.

Din păcate nu e un aparat smart în sensul că nu se poate interacționa cu el de pe un telefon mobil sau ceva de genul.

Per ansamblu, acest model e pentru persoanele interesate de ceva ușor de folosit și cu dotări premium.

Te-ar mai putea interesa