Beko DDEN517MWD+, frigider cu 2 uși

Beko DDEN517MWD+ e un frigider foarte bun pentru cei care sunt în căutarea unei soluții care să aibă o capacitate mare de stocare și un consum nu prea mare de curent. pe lângă lucrurile amintite anterior, acest aparat are și No Frost la congelator și frigider, deci putem să-i spunem Full No Frost.

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte bun și care arată decent, lucru vizibil din imaginea de alături. Cred că din poza de alături poți vedea că are și dispenser de apă.

Aparatul frigo
Aparatul frigo

Specificații care ne-ar interesa la acest aparat ar fi volumul de 440 litri, că are clasa A+ de eficiență energetică și existența funcției Eco Fuzzy (un fel de funcționare economică specială).
Frigiderul propriu-zis e unul care are o capacitate de 350 litri, iar congelatorul are o capacitate congelare de 6 kilograme la 24 ore și un volum de 90 litri.
Compartimentarea e bine realizată, lucru vizibil din imaginea de pe site-ul magazinului online.

Avantajele achiziționării aparatului acesta ar fi prețul mic, că arată bine și fiabilitatea. Normal că nu trebuie trecute cu vederea aspecte precum volumul net total (care-i mare) și consumul mic de curent (datorat în mare parte optimizării, dar și funcțiilor eco). Un alt lucru care te va convinge să cumperi aparatul ar fi că vine cu 5 ani garanție, promoție valabilă până pe luna a treia a lui 2015 (vezi aici dacă mai e valabilă).
Din păcate nu are Multiflow, dar are ventilator care asigură că aerul rece e răspândit peste tot în aparat. Multiflow e acea distribuire a aerului rece pe mai multe căi.

În rest pot să zic că acest aparat e unul premium și numai bun pentru cineva cu un buget mediu. Probabil că aveți rețineri în a cumpăra acest model deoarece nu cunoașteți prea multe detalii legate de brandul Beko, și de aceea trebuie să vă spun că e un brand deținut de turcii care dețin Arctic, însă diferența dintre aceste două branduri e că Beko e un brand european pe când Arctic e balcanic (vândut în România, Bulgaria și Ungaria).

Te-ar mai putea interesa