Beko DDEN507XWD++, fridiger două uși

Pentru cei interesați de un frigider cu două uși acest Beko DDEN507XWD++ ar fi o variantă excelentă. Asta deoarece are sistem No Frost, o deosebită eficiență energetică și un volum net total de 436 litri. Normal că are mult mai multe dotări care le voi dezbate pe larg în rândurile ce urmează.
Se adresează celora cu un buget mediu înspre mediu, însă face toți banii deoarece are multe dotări utile.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine cu funcție eco și alte funcții utile pentru păstrarea în condiții optime a alimentelor. Alături am pus o imagine cu interiorul aparatului din care poți vedea că pe partea de congelator există două compartimente, iar partea de frigider e împărțită în 3. Aș fi putut pune o poză cu exteriorul, dar e mai bine cu interiorul.

Interiorul
Interiorul

Ca niște specificații care te-ar interesa la modelul acesta ar fi volumul mare de 436 litri, caracteristica No Frost, frigiderul bine compartimentat împărțit de 3 rafturi și altele.
Chiar dacă-i mai mare trebuie știut că e un model cu un consum modic de curent deoarece are clasa A++ de eficiență energetică. Asta se traduce prin facturi mai mici la curent.

Lucrurile pro achiziția acestui model ar fi caracteristica legată de neproducerea gheții, volumul mare și multiplele funcții de conservare a energiei. De exemplu are Eco Fuzzy care e o caracteristică legată de reducerea consumului de energie. (Aceasta presupune că aparatul comută pe un mod de funcționare Economic atunci când ușile aparatului nu sunt deschise într-un interval de x ore consecutiv (de exemplu de 5-6 ore). iar la congelare se menține o temperatură de vreo -18 grade Celsius.)
Din păcate nu are Multiflow (acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi). Legat de Multiflow nu știu ce să zic deoarece Beko DDEN507MWD+ avea așa ceva.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită costul de achiziție deoarece nu are competiție, iar pe timpul funcționării ajută la un consum de curent mic și implicit la facturi la curent foarte mici.

Te-ar mai putea interesa