Beko DDEN507WD+

Frigiderul Beko DDEN507WD+ e foarte asemănător cu modelul DDEN507MWD+, atât din perspectiva prețului, cât și a detaliilor sale tehnice. Îl recomandă volumul de 440 L, Clasa A+ pentru consumul mic de curent, display-ul cu leduri, filtrul antibacteria, dozatorul și că vine pe alb. Display-ul e unul foarte intuitiv și vă va ajuta să setați diferiți parametri ai aparatului din acest articol. Foarte interesant e că panoul de control e unul senzitiv fiind chiar ecranul led de care scriam anterior.

Acel volum precizat anterior este unul net și pentru un preţ bun Vezi prețul special de azi → nu cred că e puțin. Dacă prețul vi se pare mare atunci trebuie știut că asta se datorează în principal tehnologiilor cu care vine la bord printre care se numără cea No Frost care presupune că dezghețarea congelatorului și a frigiderului se face automat. De asemenea acest sistem ține alimentele proaspete mai mult timp deoarece nu se produce gheață. Despre fiabilitate pot spune că e bună deoarece produsul are o garanție de 2 ani (ca DBK386WD+) căreia i se poate achiziționa pachetul de garanție plus care presupune o garanție extinsă până la 3-4 ani cu vreo 239 lei în plus.

Poze

Închis
Cum arată la interior

Specificaţii tehnice

Beko DDEN507WD+ e compus din două părți, adică dintr-un frigider și un congelator. Frigiderul e localizat în partea superioară și e compartimentat de 3 rafturi din sticlă, iar la ușă există 7 suporturi. Despre partea de frigider pot spune că e cea mai mare având un volum de 350 litri spre deosebire de congelator care are doar 90. Congelatorul este unul foarte capabil având o capacitate de congelare de 6 kilograme la 24 ore și ar trebui adăugat că are doar un compartiment.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine pe alb; are No Frost (presupune, printre altele, că dezghețarea se face automat); are un preț de sub 2000 de lei; filtrul antibacterian va sigura că veți rămâne sănătoși. Alt plus ar fi că are un dozator de apă amplasat în exteriorul aparatului și astfel dacă vreți un pahar de apă rece nu va trebui să deschideți frigiderul.
Contra: nu am vreun minus de precizat, poate doar că e interesant dacă erau și câteva modele pe alte culori.

Concluzie

Modelul Beko DDEN507WD+ e unul foarte popular alături de modelul cu sufixul MWD+ și asta se datorează faptului că nu trebuie să-l curățați periodic (o dată la câteva luni) de gheață cum se obișnuiește la alte frigidere. Eu îl consider un electrocasnic premium, din acest motiv, și dacă sunteți de părere că are un preț prea mare atunci trebui să vă gândiți că așa ceva vă cumpărați o dată al 5-10 ani și e o investiție de lungă durată.

Lasă un comentariu