Beko DDEN507SWD+, frigider No Frost

Beko DDEN507SWD+ e un frigider care vine ca o alternativă la o combină și spun că e o alternativă deoarece volumul net e de 435 litri. E vorba despre un frigider cu două uși, iar pentru a vă face o părere despre compartimentare vă recomand să vizionați poza de alături.
Un model precum acesta ar fi perfect pentru cineva interesat de un aparat care eficient din toate punctele de vedere și care să poată ține la rece o mulțime de alimente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă acesta ți se pare mare atunci trebuie știut că că are No Frost, Active Dual Cooling și Eco Fuzzy. În rândurile de mai jos voi preciza ce înseamnă aceste lucruri și la ce te ajută.

Frigiderul
Frigiderul

Specificații interesante sunt volumul de 435 litri, clasa de eficiență energetică A+ și înălțimea deloc mare de 193 cm. Dacă te-ai uitat în imaginea de mai sus atunci poți vedea că e un model argintiu care se va integra perfect în orice bucătărie datorită culorii.
No Frost reprezintă acea caracteristică legată de faptul că răcirea se produce fără ca rezultatul să fie gheață. Active Dual Cooling presupune faptul că frigiderul propriu-zis și congelatorul au două unități de răcire diferite, iar asta e un lucru util. Iar, Eco Fuzzy e un mod de funcționare economică… oarecum similar Fuzzy Logic de la mașinile de spălat.

Plusurile unui aparat precum acesta ar fi fiabilitatea, că are caracteristici care le întâlnești doar la aparate premium și că nu are un preț prea mare.
Contra achiziției ar fi faptul că nu are Multiflow, chiar dacă ventilatorul compensează acest neajuns.

La final de articol nu pot decât să recomand acest aparat deoarece e unul foarte avansat tehnologic și disponibil la un preț fără concurență. Pot spune că e un alt produs de succes de la un brand de succes – Beko.
Dacă vrei o extensie de garanție atunci acest lucru e posibil, dar trebuie știut că oricum fiabilitatea e foarte bună… ca în cazul oricărui produs Beko. Dar, nu strică să cumperi o extensie de garanție că nu știi niciodată…

Te-ar mai putea interesa