Beko DDEN507MWD+

Beko vine să ne impresioneze cu frigiderul Beko DDEN507MWD+ (cunoscut ca DEN 507MWD+ sau DDEN 507MWD+) care are un volum net total de 440 litri, clasa energetică A+, filtru antibacterian, dozator și e de culoare bej. Spuneam la articolul despre DBK 346 X+ că frigiderele sun mai ieftine, dar acest model e cu un preț superior datorită faptului că e un frigider premium c multe funcții și dotări printre care se numără sistemul No Frost și cel antibacterian.

Astfel, are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și fiabilitatea pot spune că e pe măsura prețului. În confirmarea fiabilității bune vine și garanția de 2 ani care e extensibilă la maxim 4 ani, dar contra cost (contra unei sume de maxim 239 lei). În opinia mea raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun deoarece vine cu multe funcții care nu le găsești la orice frigider și dacă ne uităm bine la exterior atunci putem vedea că arată destul de bine.

Poze

Alături sunt câteva imagini oficiale cu acest produs.

Închis
Cum arată la interior

Specificaţii tehnice

Beko DDEN507MWD+ are un volum net total de 440 litri, din care frigiderul are 350, iar congelatorul are 90. Frigiderul e împărțit de trei rafturi din sticlă și 7 suporturi la ușă, iar congelatorul are doar un compartiment. Are iluminare interioară și nu e un lucru special deoarece toate aparatele frigorifice au așa ceva mai nou, dar consumul de doar 357 kWh într-un an e unul foarte bun și va face ca facturile la curent să fie mici și din acest motiv aparatul e poziționat în clasa de eficiență energetică A+.

Păreri pro şi contra

Pro: are No Frost ceea ce înseamnă că nu se produce gheață, iar dezghețarea se face automat nemaifiind nevoie de intervenția automată la congelator; prețul nu e exagerat; are multe compartimente; capacitatea de congelare e superioară unei combine deoarece are o capacitate de 6 kilograme la 24 ore; autonomia fără curent e mare de 15 ore și așa dacă locuiești într-un cartier unde se ia mult curentul atunci acest frigider o să țină alimentele la rece timp de 15h.
Contra: nu am ceva de comentat deoarece arată bine și se comportă și mai bine.

Concluzie

Dacă vrei un frigider nou și bun atunci modelul Beko DDEN507MWD+ ar fi un răspuns deoarece nu vă va stresa cu dezghețarea lui, mai exact a congelatorului datorită sistemului de păstrare la rece fără gheață care e foarte eficient și ține alimentele mai mult timp proaspete.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Beko DDEN507MWD+”

  1. Mi-a placut foarte mult cum arata si functiile pe care le detine si de aceea l-am luat anul trecut. Are cateva setari cu care nu m-am obisnuit si inca mai parcurg manualul de utilizare pentru a invata cum trebuie manuit.

  2. A venit timpul sa las si eu o parere. Am achizitionat un beko ddem507mwd+ iar dupa 4 ani s a dus motorul. Bineinteles ca nu mai are garantie asa ca l am dus la reparat pe cont propriu. Ma asteptam sa nu se strice macar 10 ani dar uite ca nu a fost si cazul meu. Asta mi a anulat increderea in beko asa ca nu recomand marfa turceasca. Pe viitor o sa stiu de ce sa ma feresc. Ps. A costat aprox 2500 lei de la domo.

Comentariile sunt închise.