Beko DBKEN386WD, combina frigorifică

Combina frigorifică Beko DBKEN386WD e un model cu No Frost care nu costă deloc mult. Prețul e de sub 2000 lei și asta înseamnă că va fi un model foarte accesibil, iar clasa de eficiență energetică A ne spune despre aparat că va consuma puțin curent. (Nu are funcție eco, dar consumul de electricitate e foarte mic.) Mai exact DBKEN386WD are un preţ bun Vezi prețul special de azi » în condițiile în care garanția i se poate mări la 4 ani. În momentul de față e oferit spre cadou și un mixer, dar asta depinde de magazin.

Poze

Modelul DBKEN386WD sau BKEN386WD, cum e la unele magazine, arată ca în pozele de mai jos și e pe alb. Interiorul e unul spațios deoarece are 321 litri, dar e și bine compartimentat așa încât frigiderul are 4 rafturi și congelatorul are 3 compartimente.

Așa arată de la exterior
La interior

Specificaţii tehnice

Combina de față e util acelora care vor să depoziteze multe alimente care trebuie ținute la rece și foarte interesant legat de Beko DBKEN386WD e că are NoFrost și asta înseamnă că dezghețarea și decongelarea se face automat fără ca dumneavoastră să trebuiască să vă implicați. Autonomia e de 15 ore și asta presupune că alimentele nu se alterează dacă se ia curentul pentru o perioadă îndelungată.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; are Full No Frost în sensul că acest sistem e prezent atât la frigider cât și la congelator; consumul de curent electric e unul mic ;i tocmai de aceea are clasa A; în cazul în care curentul se întrerupe pentru o perioadă mare, alimentele nu se vor altera deoarece are o autonomie mare; vine cu filtru antibacterian așa încât dumneavoastră să nu fiți afectați de bacterii care s-ar putea produce în aparat.
Contra: nimic în momentul de față.

Concluzie

Combina Beko DBKEN386WD e un produs de excepție de la Beko și cred că prețul îi e excelent ca și raportul dintre preț și calitate și asta deoarece are acel sistem de ținere la rece fără a produce gheață care e căutat la aparate frigorifice. În general aparatele cu NoFrost costau peste 2000 de lei, însă din diferite motive s-au ieftinit substanțial.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Beko DBKEN386WD, combina frigorifică”

  1. Buna seara! am si eu aceasta combina din iunie 2012, dar imi cam face ceva probleme frigiderul..imi ingheata mancarea! in prima luna l-am avut setat la 2grade, mi-a inghetat legumele, am sunat la service si mi-au zis sa il setez 6grade frigiderul cu -20grade congelatorul. acum iar imi ingheata mancarea! ce ma fac? astept sfaturi..

  2. S-ar putea ca ventilatorul tangential ( daca are asa ceva ) care realizeaza recircularea aerului in incinta sa nu mai functioneze, si in felul acesta tot aerul rece se depune pe mancare si o ingheata. El ar trebui sa mentinta alimentele, mancarea..etc proaspete tot timpul.

  3. Buna seara! Am combina frigorifica Beko DBKEN 386 WD si nu mai raceste si nici nu mai ingheata. S-a aprins becul rosu cu !, dar dupa ce am scos-o din priza si reconectat-o la reteaua electrica becul s-a stins, ea ramanand in aceeasi stare. Multumesc anticipat pentru sfaturi!

  4. Are 6 ani combina și aștept depanatorul pt că frigiderul face gheață chiar daca am urcat temperatura.Atentie mare că oricât de buna a fost ,nu e cazul sa dureze o combina doar 6-8 ani

Comentariile sunt închise.