Beko DBKEN326X+, combina No Frost

Beko DBKEN326X+ e o combină frigorifică cu o capacitate de 287 litri și cu o eficiență energetică sporită deoarece are clasa A+. Se adresează celora care vor un aparat care să poată păstra la rece o cantitate mare de alimente și care vor o soluție care să nu trebuiască întreținută prea mult. Spun asta deoarece vine cu No Frost la congelator și frigider, iar aceste două lucruri te vor ajuta să nu mai trebuiască să execuți operațiunile de dezghețare și decongelare.

Dacă e să ne uităm la costul de achiziție atunci vedem că acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primind un aparat premium. Poate că nu știți mare lucru legat de bradul Beko și de aceea ar trebui să precizez că aparatura electrocasnică a acestui brand e comercializată în întreaga Europă și că e văzută ca aparatură premium.

Combina
Combina

Pe partea de specificații acest model e unul cu o capacitate de 287 litri (împărțită în 197 litri ai frigiderului și 90 ai congelatorului), clasa A+ de eficiență energetică și No Frost la ambele compartimente (mă refer la congelator și frigider). Un alt lucru care nu-l întâlnești la orice combină e Multiflow, adică acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi.
Frigiderul are la interior rafturi din sticlă, iar

Plusurile modelului acesta ar fi prețul deloc mare, că arată bine (e de culoare inox), tehnologiile integrate, fiabilitatea crescută (susținută de posibilitatea de a extinde garanția la maxim 4 ani) și că e la promoție (până în martie 2015 ai aces aparat cu 5 ani garanție).
Minusuri nu prea are, dar nu ar fi stricat dacă ar fi avut clasa A+++ de eficiență energetică și ceva similar Fuzzy Logic… varianta pentru aparate frigorifice.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii și că e perfectă în cazul în care te interesează un model cu o capacitate mare și care să aibă un mod de control avansat prin intermediul unui ecran touch. Eu zic că e o alternativă premium la modele precum cele de la Arctic, chiar dacă aparțin acelorași turci.

Te-ar mai putea interesa