Beko DBKEN326+, combina frigorifică

Combina frigorifică Beko DBKEN326+ e una dintre cele mai ieftine aparate frigorifice cu sistem de răcire No Frost. Această tehnologie scade consumul energetic și face ca dezghețarea congelatorului să fie automată. Astfel nu mai trebuie dezghețat manual deoarece nu se mai depune gheața pe alimente iar acestea vor rămâne proaspete o perioadă mai lungă. Există câteva modele similare care poate var interesa însă nu văd de ce ați dori să optați pentru altul având în vedere că are No Frost, control electronic al temperaturii și clasa A+. Designul e destul de elegant și se poate observa din poza de jos acest lucru. Acest model DBKEN326+ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Beko DBKEN326+
Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum net de 287 litri care e împărțit astfel: 197 litri la frigider și 90 litri pentru congelator. E normal că are control electronic având în vedere că are un ecran LCD însoțit de niște butoane. Nu e dotat cu dozatoare pentru gheață sau apă dar are suport pentru sticlă și tavă pentru gheață.Clasa de eficiență energetică A+ presupune un consum energetic anual de 322 kWh. Frigiderul vine cu patru rafturi ajustabile din sticlă dar și cu multe suporturi pe ușă. Veți beneficia și de două compartimente speciale pentru depozitarea legumelor, brânzeturi și fructelor.

Congelatorul său nu e unul foarte grozav deoarece vine cu un volum modest care e împărțit în trei compartimente. Pe partea de funcții și siguranță are: funcție vacanță, funcție super-congelare, avertizare ușă deschisă, sistem antibacterian și reglare electronică a temperaturii. Caracteristicile sale speciale care nu le-am menționat ar fi sistemul Multiflow și ventilatorul incorporat.

Accesoriile incluse sunt: tava pentru gheață, suport pentru ouă și suportul pentru sticlă. Acestea le veți primi cam la oricare alt model și diferă în funcție de dimensiunile sale deoarece un model mic nu vine cu suport pt. sticle dar are un suport la fel de bun pe ușa frigiderului. La capitolul design are uși reversibile, iluminare interioară, culoare albă și mânere verticale.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place designul cu acel control electronic și mânerele argintii, consum acceptabil, No Frost și protecție antibacteriană.

Minusuri: congelator cam mic.

Concluzie

Acest Beko DBKEN326+ e o combină frigorifică modernă care poate fi de folos atunci când vechiul frigider nu mai face față sau v-ați cumpărat  de curând o nouă locuință și aveți nevoie de aparate electronice performante și eficiente.

Te-ar mai putea interesa