Beko DBKE386XI+, combina frigorifică 334l

Combina frigorifică Beko DBKE386XI+ e un model cu capacitate de 334 litri, clasa A+, înălțime de 201 cm și finisaj pe inox. Bineînțeles e vorba de volumul net deoarece e volumul real al combinei și deci cel care ne interesează. Clasa de eficiență energetică e cea obișnuită adică o găsim pe multe aparate frigorifice și scoate în evidență consumul. Bineînțeles nu e un model foarte mare de aceea nici lățimea sa nu a fost afectată, poate fi poziționat în locul vechiului frigider sau combine. Ca și caracteristici speciale se observă controlul electronic de pe ușă și sistemul antibacterian. Sunt caracteristici importante atunci când țineți la igiena de la interior ori la funcționalitate. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Există modele și cu control electronic la interior, însă eu prefer pe cele cu control la exterior deoarece nu mai e nevoie să deschideți ușa și puteți vedea mai bine temperatura pe acel ecran LCD.

Închisă
Închisă
Deschisă
Deschisă

Specificații tehnice

Are un volum de 334 litri care e împărțit bine: 90 litri la congelator și 244 litri la frigider. Pe ușa frigiderului se observă acel ecran LCD care afișează temperatura de la interior și care e însoțit de butoanele corespunzătoare și avertizare sonoră dacă ați lăsat ușa deschisă. Însă, nu se observă dozatoarele pentru apă sau gheață, dar are tavă pentru gheață și destule suporturi pentru sticle. Clasa A+ presupune un consum anual de energie de circa 310 kWh care bineînțeles trebuie reportat la volumul aparatului. În acest caz e mic și e normal să fie așa.

la interior sunt destule compartimente, suporturi sau rafturi din sticlă. Congelatorul său poate congela până la 14 kilograme de alimente în 24 ore. La capitolul design se observă mânerele verticale, finisaj pe inox, uși reversibile, iluminare interioară și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum bun de energie, rafturi din sticlă, control electronic, finisaj pe inox, protecție antibateriană și fiabilitate.

Minusuri: niște mânere mai mari ar fi fost ideale.

Concluzie

Acest Beko DBKE386XI+ e un aparat frigorific foarte bun iar dacă nu vă interesează controlul electronic ori volumul ci doar consumul, atunci un model cu Low Frost sau No Frost e cel care vi se adresează. În caz că nu vreți un congelator mare deoarece aveți deja o ladă frigorifică sau un congelator, atunci vă recomand un frigider în același buget deoarece va oferi un volum generos (din păcate acele frigidere sunt mai late).

Te-ar mai putea interesa