Beko DBKE386WD, combina frigorifică

Beko DBKE386WD+ e un model nou de combină frigorifică de la Beko care are ca principale atuuri un volum mare de 331 litri, clasă de eficiență energetică A+, o capacitate mare de congelare precum și alte dotări. Nu costă prea mult în condițiile în care are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un model nou de aparat frigorific.
Nu vine cu No Frost, dar acest lucru nu o să vă încurce prea mult pentru că dezghețarea și decongelarea aparatului sunt procese care se fac o dată pe an sau ceva de genul.

Aspect

Designul e unu plăcut, iar la interior e foarte bine gândită compartimentarea. Astfel, frigiderul e împărțit în 4 rafturi de sticlă, iar congelatorul e unul cu 3 compartimente. Având și dispenser de apă ne putem da seama că e vorba despre un model care tinde spre unul premium.

Exteriorul
Exteriorul

Caracteristici tehnice

Vine cu o capacitate totală și netă de 331 litri împărțită în 244 litri cât are frigiderul și 87 litri cât are congelatorul. Ambele compartimente sunt bine împărțite, iar congelatorul beneficiază de o capacitate de congelare de 14 kilograme la 24 de ore. Nu trebuie să vă faceți griji dacă se între rupe curentul deoarece aparatul frigo beneficiază de o autonomie de funcționare fără curent de undeva la 18 ore. Cât despre zgomotul produs la funcționare, trebuie spus că nu e deloc mare pentru că e de 41 decibeli.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul de achiziție nu e deloc mare; vine la pachet doar cu cele mai utile funcții, iar din această cauză nu plătești mai mult decât ai nevoie; vine cu diferite sistem automate cum e cel de reglare al temperaturii; garanția e de 2 ani, dar poate fi mărită în funcție de nevoi la mai mult, adică 3 sau 4 ani.
Contra: nu are No Frost sau Multiflow.

Concluzie

Combinele frigo sunt foarte apreciate deoarece înglobează caracteristicile unui frigider, dar și cele ale uni congelator, deci sunt îmbinarea perfectă dintre aceste două aparate. Utilizarea aparatului nu e deloc complicată deoarece vine cu tehnologii utile de care ați auzit, iar dacă nu vă descurcați cu ceva legat de acest aparat atunci puteți apela cu încredere la manualul de utilizare cu care vine.

Te-ar mai putea interesa