Beko DBK386WD+, combina frigorifică

Un astfel de frigider Beko DBK386WD+ e numai bun pentru cei care au nevoie de un frigider spaţios dar şi de un congelator cu capacitate de congelare mare. Mai precis, are un volum net total de 331 litrii şi 5 kilograme capacitate de congelare. Are o clasă de eficienţă energetică de tip A+, motiv datorit căruia această combină consumă mai puţin (cu 20 %) decât una cu clasă de eficienţă A. O caracteristică specială a acestui model ar fi dispecerul cu apă care vă apa din rezervor la o temperatură scăzută. Însă nu vine şi cu dispecer de gheaţă, dar la un aşa preţ, chiar merită. Acesta vine ca alternativă mai puţin elegantă la DBK 346 X+, dar poate că e puţin mai funcţională. Ar mai fi de precizat că are mult mai multe caracteristici speciale, dar acelea le voi enumera la specificaţiile tehnice. Dacă v-aţi decis pentru acesta, trebuie să ştiţi că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Având în vedere că Beko DBK386WD+ e combine frigorifică, bineînţeles vine cu două uşi (una la congelator iar alta la frigider). Volumul net e de 331 litrii iar acesta e împărţit între cele două compartimente: 244 litrii pentru frigider şi restul la congelator. Consumul anual de 267 kWh se oglindeşte în clasa de eficienţă A+ a acesteia. Dotările sunt şi ele decente şi aici mă refer la dispecerul cu apă, iluminare inferioară, uşi reversibile şi termostat reglabil. Frigiderul vine cu sistem de dezgheţare automată, 4 rafturi ajustabile din sticlă, 7 suporturi pe uşă şi cu un compartiment destinat fructelor şi legumelor. Din păcate congelatorul nu are sistem de dezgheţare automată ci manuală, trei compartimente şi o capacitate de congelare de 5 kilograme la 24 de ore.

La capitolele funcţii şi siguranţă Beko DBK386WD+ nu are prea multe dar are filtru antibacterian şi funcţie super-congelare. Odată cu achiziţia acestui model, veţi primi şi următoarele accesorii: tavă de gheaţă, suport pentru ouă şi suport pentru sticle.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de 18 ore în caz că rămâneţi fără curent (astfel se evită o dezgheţare nedorită), raport calitate/preţ bun, materiale de bună calitate, volum mare şi vine cu dispecer cu apă.

Minusuri: mânerul frigiderului propriu-zis e prea mic şi nu are No frost.

Concluzie

Acest frigider Beko DBK386WD+ e un aparat electrocasnic bun care merită încercat în special că nu costă mult, are eficienţă energetică A+ şi vine de la un producător cu experienţă în domeniu.

Te-ar mai putea interesa