Beko DBK386WD++, combină clasa A++

Pentru cineva interesat să țină diferite alimente la rece în condiții bune recomand o combină frigorifică precum Beko DBK386WD++. Vine cu un volum de 380 litri (e vorba despre unul brut), iar consumul de curent e foarte mic deoarece aparatul are clasa A++ de eficiență energetică. Iar, dacă o să vă uitați la imaginea de alături atunci o să vedeți că are chiar și dozator.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat fiabil cu protecție anti bacterii pe mâner și garnituri. Dozatorul de apă probabil că se va dovedi util, dar eu cred că era mai util un dozator de gheață… mai ales vara.

Aparatul
Aparatul

Niște specificații interesante ar fi volumul net de 339 litri, consumul mic de curent de 267 kWh/an (dovedit prin clasa de eficiență energetică A++), dezghețarea automată a frigiderului și capabilitatea de a rezista fără curent până la 18 ore.
Frigiderul e unul dotat cu 4 rafturi din sticlă, iar ușă are 7 suporturi (foarte interesant numărul lor deoarece alte combine au maxim 4). Congelatorul e unul cu 3 compartimente, iar capacitatea de de congelare a sa e de 5 kilograme la 24 de ore.

Plusurile unui astfel de aparat sunt fiabilitatea, că vine de la un brand cunoscut, consumul mic de curent și că are multe suporturi la ușă.
Minusuri ar fi lipsa No Frost. Însă, nu e un minus chiar așa de mare deoarece acest aparat are dezghețare automată la frigider. Ar fi fost interesant dacă ar fi avut Multiflow, adică acest sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi, dar nu e un bai prea mare.

Așa de final pot spune că modelul acesta e unul foarte bun pentru cineva cu un buget nu prea mare, dar care vreo un aparat eficient la păstrarea alimentelor și cu un consum mic de curent.
Dacă aveți oarecare reticențe în a achiziționa aparatul întrucât nu cunoașteți prea multe detalii legate de brand atunci cred că ar fi trebui să vă spun că Beko e un brand deținut de aceeași turci care dețin și Arctic. Produsele Arctic fiind comercializate în 3 țări, iar cele Beko la nivel de întreaga Europă.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Beko DBK386WD++, combină clasa A++”

  1. am cumparat azi din mag. cora constanta acest produs mi sa adus acasa ,la magazin mi sa spus ca sa intru pe saitul firmei beco pt a mi se mari garantia de catre firma . va intreb care e modul de a beneficia de aceasta multumesc

  2. am revenit cu o precizare nu am lasat nrm de telefon care esta 0727698941 astept un apel pt. a ma informa multumesc.

Comentariile sunt închise.