Beko DBK3862WD+, combina frigorifică

Dacă doriți să vă schimbați frigiderul sau combina cu o combină nouă deoarece consumă mult și nu e așa de eficientă, recomandarea mea ar fi o combină frigorifică Beko DBK3862WD+. Are un volum mare, eficiență A+ și are dozator pentru apă. Ar fi fost interesant dacă avea un finisaj anti-amprentă, dar și așa, din punctul meu de vedere are un preț bun. Chiar dacă nu are No Frost, sistemul de răcire e performant iar congelatorul trebuie curățat rareori. Se poate observa că nu are mânere incorporabile ci are două mânere exterioare. Ar fi arătat mai bine dacă acele mânere erau mai lungi/înalte și avea un finisaj pe inox. Dar și pe alb arată bine în special dacă restul electrocasnicelor sunt albe. Acest model numit DBK3862WD+ nu necesită un efort financiar prea mare și deci nu trebuie să apelați neapărat la rate, deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Deschis

Specificații tehnice

Volumul total al combinei e undeva la 331 l (87 litri pentru congelator iar restul aparține frigiderului). E vorba de volumul net, pe când cel brut e de 380 l. Oricum, volumul net e cel important și reflectă spațiul de depozitare a alimentelor. Frigiderul are un spațiu generoase, 4 rafturi din sticlă, un număr generos de suporturi pe ușă și compartiment pentru unt/brânzeturi. Din poza de sus se observă că acel congelator are trei compartimente clasice și deci e exclus compartimentul de tip Big Box. Poate congela circa 9 kilograme la 24 ore care e și capacitatea perfectă pentru aceste tipuri de aparate frigorifice. Întradevăr un congelator clasic și nu incorporat ar fi fi avut performanțe mai mari. Chiar dacă mânere sunt exterioare, ele pot fi schimbate odată cu schimbarea direcției de deschidere a ușilor.

Ca și funcții speciale are super-congelare, avertizare sonoră pentru ușă deschisă și funcție pentru înregistrare vocală. Pe partea de siguranță are doar filtru antibacterian. Când vine vorba de autonomie, Beko DBK3862WD+ oferă circa 20 de ore de funcționare fără curent. Accesoriile incluse sunt un suport pentru ouă, altul pentru sticle și tava pentru gheață.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un volum mare, autonomie foarte mare fără curent – 20 ore, dozator pentru apă și eficiență.

Minusuri: mânerele puteau fi mai înalte.

Concluzie

Acest aparat frigorific Beko DBK3862WD+ e unul destul de reușit din cele mai multe puncte de vedere iar dacă aveți nevoie de o astfel de combină sau mai bine zis de un parat frigorific spațios, acesta ar fi o alegere bună.

Te-ar mai putea interesa