Beko DBK346X+, combina frigorifică pe inox

Beko DBK346X+ e o combină care se adresează celor care vor volum și nu prea multe tehnologii în acel buget. Interiorul său mi se pare destul de reușit însă ar fi arătat și mai bine cu o iluminare LED. O combină mare poate ocupa mult loc însă dimensiunile sale sunt diferite de cele ale unui frigider cu același volum. Mai precis, e mai înalt și mai îngust. Trebuie să recunosc că arată foarte bine atâta la interior cât și la exterior, veți putea pune cam ce vă doriți în el (chiar și sticle, deoarece are un raft pentru ele). Chiar și fructele ori legumele au loc în el deoarece are un compartiment mare și care poate fi ajustat la interior. Se poate vedea din poza de jos, alimentele ce pot fi puse în el.

Prețul mi se pare corect iar dacă nu vă interesează volumul, în același preț puteți lua o combină cu sistem de răcire mai bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Interiorul
Interiorul

Combina frigorifică de mai sus are 295 litri care e împărțită proporțional: 205 litri la frigider și restul de 90 litri la congelator. Consumul de energie e unul de 282 kWh/an. La frigider am observat rafturi din sticlă, suporturi, compartimente speciale și o iluminare clasică. Există compartiment pentru legume sau fructe și unul pentru unt sau brânzeturi.

Congelatorul are o capacitate de 5 kg care e bună deoarece e cât media, dar am văzut și de 7 kg la 24 de ore. Aceasta depinde de combina aleasă și de prețul ei. Pe partea de design stă destul de bine: finisaj inox, mânere integrate, uși reversibile etc. Mie îmi plac mai mult mânerele integrate, iar la unele combine sunt chiar și verticale. Accesoriile incluse sunt: tava pentru gheață, acele suporturi pentru sticle și ouă.

Plusuri: capacitate netă destul de bună, protecție antibacteriană, capacitatea de congelare mare, compartimentele speciale ale frigiderului, consum mic etc.
Minusuri: nu are iluminare cu LED.

Beko DBK346X+ e un aparat frigorific mare care merită încercat dacă aveți unul mai vechi și care nu mai face față. Finisajul pe inox îi oferă un plus de eleganță dar și una pe alb poate arată destul de bine în bucătăria voastră. Pentru cei care nu vor neapărat un congelator mare, un frigider e mai ieftin și volumul e conform prețului.

Te-ar mai putea interesa