Beko DBK 386 WDR+, combina frigorifică

Combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+ face parte din ultima serie de aparate electrocasnice oferită de acest producător. Această nouă serie e numită Smart Blue datorită tehnologiile inovatoare și a luminii albastre. Dintre acele tehnologii inovatoare amintesc Active Fresh Bluelight, înregistrare voce pentru mesaje vocale și protecție superioară (antibacteriană) pentru mânere. Lumina Bluelight o veți observa doar la compartimentul pentru fructe/legume iar rolul ei e de a menține prospețimea lor (se menține vitamina C) prin continuarea procesului de fotosinteză. Dar trebuie să remarcăm și caracterisiticile sale tehnice: capacitate de 380 l, clasa A+, rafturi din sticlă și filtru antibacterian. Dacă aveți un buget destul de limitat și aveți nevoie de acele tehnologii, vă recomand modelul DBK386WD+. Însă dacă doriți să optați pentru acesta, vă trebuie un buget generos deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Control digital + înregistrare vocală
Așa arată

Specificații tehnice

DBK 386 WDR+ e un model compact datorită capacității sale de stocare și datorită dimensiunilor sale reduse. Volumul total al său e împărțit în mod corect: 244 litri pentru frigider și 87 litri pentru congelator. Trebuie remarcat clasa de eficiență A+ care e foarte importantă deoarece reflectă consumul de energie. Din fericire, această clasă o veți întâlni la toate combinele frigorifice mai noi. Frigiderul său are sistem de dezghețare automat, 4 rafturi din sticlă, 7 suporturi pe ușă, dispecer apă în exterior, compartimente pentru legume, fructe și brânzeturi (cu lumină albastră). Congelatorul său are un volum modest care e împărțit în 3 compartimente. Capacitatea sa de congelare e ușor peste medie – 5kg la 24h (media e undeva la 4 kilograme).

Atât ușa frigiderul cât și cea a congelatorului sunt tratate cu o protecție antibacteriană. Această caracteristică nu o veți găsi la prea multe modele în acest buget. Alte caracteristici care nu le-am specificat ar fi: posibilitatea de a schimba partea de deschidere a ușilor (reversibile), termostat reglabil, iluminare

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: veți primi și un mixer vertical cadou, are filtru antibacterian, vine cu toate accesoriile necesare (suporturi pentru sticle/ouă și tavă pentru gheață), e silențioasă și are autonomie mare.

Minusuri: la astfel de dotări și la un așa preț, nimic.

Concluzie

DBK 386 WDR+ de la Beko e o combină foarte bună în special dacă doriți să depozitați legume/fructe și nu doriți neaparat un model cu sistem de răcire No Frost. Deci o puteți recomanda chiar și unui prieten car are nevoie de un aparat frigorific cu un raport performanță/preț foarte bun.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Beko DBK 386 WDR+, combina frigorifică”

  1. si eu am aceeasi problema, nu mai raceste. am frigiderul de aprox 4 ani. luminita, ai idee cat costa reparatia, poti recomanda un service OK?

Comentariile sunt închise.