Beko DBK 346++, combina frigo

Pentru cineva interesat de o soluție eficientă care să țină alimentele la rece recomand acest model de la Beko. mă refer la modelul Beko DBK 346++ care are un volum de 292 litri și o deosebită eficiență energetică clasa A++. Rafturile acestui electrocasnic sunt unele din sticlă și de aceea trebuie să ai grijă deoarece nu sunt la fel de rezistente precum cele din sârmă, dar arată ceva mai bine.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Poate o să ai o oarecare reținere legată de acest aparat deoarece nu cunoști brandul. De aceea trebuie să-ți spun că brandul Beko e unul foarte ok care deține Arctic și Grundig (firma germană care face televizoare).
Alături am postat și o poză cu interiorul combine frigo așa încât să puteți să vă faceți o opinie despre cum arată.

Combina
Combina

Modelul acesta e unul care nu are funcționalitate No Frost, dar dezghețarea frigiderului e un proces automat. Compartimentarea sa e foarte ingenios gândită, congelatorul având un volum de 95 litri, iar frigiderul 197 litri. În ambele cazuri vorbim despre volume nete. Din păcate aparatul nu e dotat cu dispenser de apă ori gheață, dar nici nu aveți nevoie de așa ceva.
Pentru a intra mai în detaliu legat de compartimentare trebuie spus că frigiderul are 4 rafturi și tot atâtea suporturi pe ușă, iar congelatorul e unul dotat cu 3 compartimente care au o capacitate de congelare de 5 kilograme.

Lucrurile care le vei aprecia la acest model sunt că are un preț destul de mic, că vine de la un brand premium (care-i comercializat în toată Europa), iar autonomia de funcționare fără curent e de 18 ore… foarte mult.
Singurul neajuns ar fi lipsa No Frost, dar nu e un lucru indispensabil.

Acest model e perfect pentru cineva care are nevoie de un aparat bun care să păstreze alimentele la rece. Normal că vine cu funcție super eco, iar pentru ouă, sticle și gheață există accesorii dedicate.
Per ansamblu pot să zic că eu aș cumpăra modelul acesta, chiar dacă nu are NoFrost și Multiflow (acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai mutâlte căi).

Te-ar mai putea interesa